سلام
دوستان از چه طریقی میشه اطلاعات کامل یک دامین را بدست آورد ؟
منظورم اینکه مثلا دامین قبلا ثبت شده یا نه ؟ و یا اینکه دامین ف+ی+ل+ت+ر هست یا نه ؟
ممنون می شوم اگر کمکم کنید .. یک دامین پیدا کردم توپ .. فقط می خوام مطمئن بشم ...
با تشکر ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان از چه طریقی میشه اطلاعات کامل یک دامین را بدست آورد ؟
منظورم اینکه مثلا دامین قبلا ثبت شده یا نه ؟ و یا اینکه دامین ف+ی+ل+ت+ر هست یا نه ؟
ممنون می شوم اگر کمکم کنید .. یک دامین پیدا کردم توپ .. فقط می خوام مطمئن بشم ...
با تشکر ...
برای اطلاعات هویز باید هویز بگیرید!
برای اطلاعات مسدودسازی هم می تونید آدرس رو توی آدرس بار مرورگرتون بنویسید و کلید اینتر روپ فشار دهید!
سلام
دوست عزیز دامینی که منقضی شده باشه که در مرورگر نشون نمیده ... که مسدود هست یا نه ؟
دوستان دیگه اگر می دونند .. لطفا راهنمایی کنند ...
خیلی ضروری هست ...
منتظر هستم ..
با تشکر ..
من هم بسیار مشتاق پاسخ این سوال هستم. واقعاً سوال قشنگی پرسیدید. من خودم یکبار یه دامین قشنگ خریدم. ولی به محض اینکه کار خرید تموم شد. هنگام ورود به مدیریت دی ان اس با صفحه ف-ی-ل-ت-ری-ن-گ مواجه شدم.
در ضمن درست میگید. تا وقتی که دامنه ثبت نشده باشه اصلاً نمیشه فهمید مشکل ف-ی-ل داره یا نه.
اگر دامنه قبلاً ثبت شده باشه تو نتایج جستجوی گوگل ممکنه بیاد. که شما میتونی از قسمت کش نتایج اون استفاده کنی.
اینطوری هم شاید بتونی از محتوا بفهمی که سایت مستحق ف-ی-ل هست یا نه.
اطلاعات کامل دامین رو می تونید ببینید ، اگر هم دامین ..ر باشه صفحه ...رینگ رو نمایش میدهکد:whois.domaintools.com/site.com
موفق باشید ...
علاوه بر whois(غیر آژاکس) جستجوی کامل آدرس دامنه در گوگل نیز در تشخیص چیلترینگ موثر است.
دوست عزیز بدین منظور میبایست حتما هوییز بگیرید