ثبت دامنه .in تنها و تنها 3700 تومان .... افر بسیار ویژه مدت محدود ... کوپن تخفیف
ثبت دامنه تنها و تنها 3700 تومان
ثبت دامنه .IN در دایرکت ای
کنترل پنل کامل مدریتی
ثبت دامنه به نام کاربر
استقلال کامل و مالکیت قطعی دامنه برای کاربر
پرداخت انلاین و ثبت انی دامنه ها
امکان پرداخت با سیستم پرداخت الکترونیک سامان-شبکه شتاب
کوپن تخفیف برای دوستان WHT :
Domain_IN
پاسخ : ثبت دامنه .in تنها و تنها 2400 تومان .... افر بسیار ویژه مدت محدود ... کوپن تخفیف
ممنون از آفرتون .
7 تا سفارش دادم . کی ثبت میشن ؟
50-60 تا دیگه هم در راهه :)
پاسخ : ثبت دامنه .in تنها و تنها 2400 تومان .... افر بسیار ویژه مدت محدود ... کوپن تخفیف
فکر کنم با اون 50 -60 تای شما دیگه دامین هاشون تموم شد:78:
بازم دامین دارید تا سفارش بدیم؟:109::-p
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boors
فکر کنم با اون 50 -60 تای شما دیگه دامین هاشون تموم شد:78:
بازم دامین دارید تا سفارش بدیم؟:109::-p
مگه محدودیت داره واسه هر ریسلر ؟
سلام
دامنه ها پس از پرداخت انی ثبت میشوند
خیر محدودیتی ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
دامنه ها پس از پرداخت انی ثبت میشوند
خیر محدودیتی ندارد
اوپس . بعله . الان دیدم .
مگه اینا نباید وارد پنل دایرکتی بشن ؟ الان اگه بخوام اینا رو به یکی دیگه منتقل کنم باید چیکار کنم ؟
بعد از 15 روز میتوانید منتقل کنید
با سلام
با افتخار در هفته گذشته بیش از 230 دامنه توسط ما ثبت شد که رکورد بسیار خوبی برای گروه و همچنین کاربران انجمن هاستینگ هست.
به این جهت از کلیه کاربران و همکاران تشکر و قدر دانی را داشته که همیشه ما را امین دامنه ها و تجارت خود دانسته اند
با تشکر
کوپن تخفیف تا پایان اردیبهشت تمدید شد