سلام دوستان من ميخوام تو سايتم اهنگ پخش بشه \ بهترين روش چيه..؟ ممنون مي شم راهنمايي كنيد..
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من ميخوام تو سايتم اهنگ پخش بشه \ بهترين روش چيه..؟ ممنون مي شم راهنمايي كنيد..
پیشنهاد میکنم اصلا همچین کاری انجام ندهید . چون این روش بسیار بد و ناپسند می باشد و معمولا سایتهای ایرانی استفاده میکنند . من وقتی ببینم یه سایتی آهنگ میزنه زودی میبندمش . چون میپره وسط آهنگ من .
اگر شما وردپرس دارید اینو بخونید
اینا هم هست :
كد اول : اين كد ، كدي هست كه بازديدكننده هيچگونه كنترلي روي موسيقي نداره و موسيقي به صورت نامرئي پخش ميشه .
كد دوم : اين كد ، كدي هست كه بازديدكننده ميتونه كاملا آهنگ رو كنترل كنه ، مثلا ميتونه Stop يا Play رو كنترل كنه يا صدا رو كم يا زياد كنه .کد:<!-- www.imjava.mihanblog.com -->
<bgsound src="آدرس آهنگ" loop="-1">
<!-- www.imjava.mihanblog.com -->
</body>
</html>
كد سوم : اين كد هم مثل كد قبله اما امكاناتش كمتره و ظاهر ساده تري هم داره .کد:<!-- www.imjava.mihanblog.com -->
<p align="center">
<object classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1" width="94" height="40" style="border: 1px dotted #999">
<param name="URL" value="آدرس آهنگ">
<param name="autoStart" value="-1">
<param name="volume" value="100">
<param name="rate" value="1">
</object></font></body>
<br><span lang="en-us"><a title="همه چيز را در اين سايت درست و رايگان ياد بگيريد" href="http://www.imjava.mihanblog.com">
<span style="font-size: 8pt;text-decoration:none">
<font face="Tahoma">design : imjava</font></span></a></span><span style="font-size: 8pt">
</span>
</p>
توجه : دو تا كد آخري با فرمت هاي mid ، mp3 ، Wave ، wma و كد اولي با فرمت هاي mid , Wave قابل اجرا هستند . و شما دوستان باید بجای عبارت "آدرس اهنگ" آدرس آهنگ مورد نظرتون رو تو کد قرار بدید."کد:<!-- www.imjava.mihanblog.com -->
<p align="center">
<embed src="آدرس آهنگ" width="70" height="40" loop="infinite" autostart="true" hspace="0" style="border: 1px dotted #999">
</embed >
<br><font face="Tahoma"><span lang="en-us"><a href="http://imjava.mihanblog.com" title="همه چيز را در اين سايت درست و رايگان ياد بگيريد">
<span style="font-size: 8pt; text-decoration:none">imjava</span></a></span></font><span style="font-size: 8pt">
</span>
</p>
منبع:آموزش ایرانیان"
اینجا هم میتونید موزیک پلیر های فلش بسازید Myspace Mp3 Players - Create your own unique Myspace MP3 players
همونطور که دوست عزیز sibs گفتند - بهتر هست اینکار رو نکنید یا اگه دوست دارید بزارید حد اقل auto play نزارید ... (نظر شخصی)
دوستان ممنون
الان بايد با اين كد ها چي كار كنم؟ بايد كجا ذخيره كنم؟ ممنون از شما
1. توصيه نميشه
2. اينو ببينيد:
Yahoo! Media Player
كافيه كد رو بذاريد توي سورس html قالبتون
بعد به آهنگهاي مد نظرتون لينك بديد تا پخش بشه...
يا ساير كدهاي مشابه.
معذرت مي خوام از دوستان ولي باز متوجه نشدم..!
ميشه دقيقا مسير بدين؟ ممنون مي شم
مثل بلوک هایی که برای تبلیغات و دیگر چیز ها ساختید - یک بلوک بسازید و کدها رو داخل اون بلوک قرار بدید.
داخل فایل تم هم میتونید قرار بدید - بهتر همون هست که اول گفتم
مکان نمایش هم که دست خودتون هست...
Myspace Mp3 Players - Create your own unique Myspace MP3 players
دوستان من الان اينو زدم و بعد كپي كردم كدش رو توي بلوك ذخيره كه كردم خود كد رو اورد و چيزي
پخش نشد
ممنون عرض کردم کد رو داخل بلوک میدم ولی بهپعد خود کد نمایش داده میشه توی سایت
الان باید چی کار کنم که پلیر نمایش داده بشه ممنون!