سلام
خسته نباشید
وقتتون بخیر :)
دوستان عزیز از کجا میشه فهمید رتبه سایت در گوگل چند هست ؟ ( البته سوالم مشکل داره )
بهتره اینجوری بیان کنم :
از کجا بفهمم مثلا وقتی تو گوگل میزنم " هاست " ، سایت من چندمین سایت هست ؟ ( صفحه چندم هست )
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خسته نباشید
وقتتون بخیر :)
دوستان عزیز از کجا میشه فهمید رتبه سایت در گوگل چند هست ؟ ( البته سوالم مشکل داره )
بهتره اینجوری بیان کنم :
از کجا بفهمم مثلا وقتی تو گوگل میزنم " هاست " ، سایت من چندمین سایت هست ؟ ( صفحه چندم هست )
کلمه مورد نظر رو سرچ میکنی و از صفحه اول شروع میکنی هی یک صفحه یه صفحه میری جلو و میبینی سایتت تو کدوم صفحه هست...
(راه دیگه ای نیست.)
برای پیچ رنک که راحت برو توی گوگل بزن Page Rank Google صد ملیون لینک میاره که اعتبار سنجی سایتت چنده توی گوگل ، اما اینکه صفحه چنده رو همین که WinDesign میگه باید بشینی صفحه به صفحه کیورد های مختلف رو چک کنی ببینی چندم هستی .. یا اینکه از آمار وبگذر متوجه بشی که چه صفحه ای در چه جستجو هایی هستی .. ! ( از روی ورودی ها )
خواستی من اسکریپتشا مینویسم
۳۰ تومن هزینه داره
یه روبات برات مینویسم هر کلمه ای را که میخوای بهش میدی و برات پیدا میکنه توی کدوم صفحه هستی
اگه خواستی بگو بنویسم
تا شب هم بهت تحویل میدم
به جای اینکه واسه فهمیدن کدوم صفحه هستی 30 تومن خرج کنی:71:... کمی روی سایت مپ و ... سایتت وقت بذار تا بیای صفحه اول:113:
به شما کمک می کند تا بدانید با عبارت مورد نظر در چه رتبه و صفحه ای قرار دارید.کد:http://request.acerhosting.net/gTool.aspx
کلماتی رو که می خواین بدونین رتبش در گوگل چنده رو جستجو کنین در گوگل
و ببینین در چه صفحه ای هست
طراحی وب سایت
این نرم افزار به صورت رایگان وجود داره
ولی خوب اشتباه می گه
من ازش استفاده کردم (الان اسمش رو یادم نمی یاد)
ولی اطلاعات رو اشتباه می ده
یه دو سه صفحه اینور و اونور می گه
بهترین و مطمئن ترین راه رو WinDesign گفت