سلام
من تازه سی پنل رو نصب کردم...
مشتریان میگن وقتی میخوان که فایلها رو زیپ کنن انجام نمیشه!!
تا یه جاهایی میدونم که باید در سرور یه دایرکتوری با نام zip ایجاد کنم ولی محل دقیقش و دسترسی اش رو نمیدونم میشه راهنمایی بفرمایید؟!!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من تازه سی پنل رو نصب کردم...
مشتریان میگن وقتی میخوان که فایلها رو زیپ کنن انجام نمیشه!!
تا یه جاهایی میدونم که باید در سرور یه دایرکتوری با نام zip ایجاد کنم ولی محل دقیقش و دسترسی اش رو نمیدونم میشه راهنمایی بفرمایید؟!!
شاید فضای خالی کم دارند ضمنا وقتی می خوان compress کنند یک نوار پاین میاد که محل ذخیره شدن رو نشون میده مثلا
فرض کن ما توی /public_html/images هستیم و حالا کل محتویات رو زیپ کردیم حالا در نوار ممکن است /public_html زده باشه
یعنی شاید رفته اونجا
اگر خطای خاصی میده شاید سرورشما مشکل داره که کم پیش میاد
آیدی یاهو یا جی میل دارید ؟
خطای خاصی نمیده...
وقتی کمپرس رو میزنم این صفحه باز میشه: http://uploadtak.ir/images/hkbe5jnz04l2die696in.jpg
و وقتی هم برمیگردم و هر جا رو میگردم باز چیزی نمیبینم!!
شاید از داخل WHM تنظیمی مورد نیاز هست؟ یا شاید لازمه دسترسی یه دایرکتوری رو در سرور تغییر بدم؟!
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
در ضمن آیدی: info.tnthost
منم این مشکل رو دارم فایل ها رو نمی شه توی سی پنل زیپ کرد کسی راه حلی داره ؟
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
کسی نبود کمک کنه ؟
این مشکل از چند علت می تونه ناشی بشه : 1- پر شدن فضای اکانت، 2-پر بودن فضای Temp/ لینوکس ، 3- مشکل در سیستم سی پنل و ...
موارد 1 و 2 رو بررسی کنید و اگر مشکلی نداشتند برای رفع مورد سوم، سی پنل رو از طریق روت، فورس آپدیت کنید و سپس سرور رو حتما ریبوت کنید
کد PHP:
/scripts/upcp --force
کد PHP:
reboot
متشکرم از لطفتون.... بازم ایول به مرام شما...
ولی آخرش نفهمیدم علت ویرایش پست من چی بود؟ حرف زشتی نوشته بودم؟
اینو چطوری بررسی کنم و آیا اگه پر بود می تونم خالی کنم ؟ با چه دستوری ؟نقل قول:
2-پر بودن فضای Temp/ لینوکس
از سرویس استاتوس WHM می تونید وضعیت تمپ رو ببینید
کد PHP:
WHM >> Server Status >> Service Status
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
جهت خالی کردن تمپ از دستور زیر استفاده کنید
کد PHP:
rm -rf /tmp/*
هر دو مورد رو چک کردم و مورد سومی رو هم انجام دادم درست نشد .