سلام دوستان
من یه سایت بازی دارم(دانلود بازی و...) و میخوام یک سرور مجازی میگیرم،میخوام بدونم که سیستم عامل سرور،برای من windows 2003 بهتر هست یا linux ؟؟؟
کدم امنیتی بیشتری داره؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من یه سایت بازی دارم(دانلود بازی و...) و میخوام یک سرور مجازی میگیرم،میخوام بدونم که سیستم عامل سرور،برای من windows 2003 بهتر هست یا linux ؟؟؟
امنیت سرور به شما و کانفیگ و رعایت اصول اون بستگی دارهنقل قول:
سلام دوستان
شما ببینید از چه سیستم با چه زبان برنامه نویسی میخواید استفاده کنید بعد سیستم عامل و کنترل پنل را انتخاب کنید
موفق باشید
حرف دوستمان را کاملتر میکنم، اینکه شما به کدامشان تخصص و یا آشنایی دارید؟!
شما ابتدا مشخص کن برای چه کاری نیاز داری ..
اگه برای میزبانی فایل می خواید لینوکس توصیه میشه ..
برای میزبانی فایل نمیخوام
خوب بفرمایید برای چه کاری نیاز دارید
میخوام فقط سایت و فروشگاهم رو توش نصب کنم
بهتون لینوکس رو توصیه میکنم
با کنترل پنل cPanel یا Directadmin
سلام.
تفاوت سرور ویندوز و سرور لینوکس مثل تفاوت سیب و پرتقال هست، چیزی به نام بهتر یا بدتر بودن در مقایسیه این دو وجود نداره.
اگر سیستم سایت و فروشگاه شما به زبان های native ویندوز هست (ASP - ASP.NET)، تنها راه شما استفاده از ویندوز هست و اگر به زبان های native لینوکس هست (PHP - JSP) شما میتونید از سرور ویندوز استفاده کنید ولی مثل این هست که برید و یک خودرو بنز با بهترین امکانات خریداری کنید و باهاش مسافر کشی کنید، پس بهتر هست از لینوکس استفاده کنید.
با تشکر.
معمولا اکثر فروشگاه سازها و سایت سازها از php و مای اسکوئل استفاده می کنند که توابع گسترده اینها بیشتر در لینوکس ساپورت میشوند و بهتر است از لینوکس استفاده کنید مگر اینکه زبان برنامه نویسی سایتهای تان asp.net باشند که در اینصورت باید ویندوز استفاده کنید