پاسخ : مشکل در ارسال فاکتور
داخل whmc به atomation setting رفته و کد داده شده رو کپی کنید و بعد داخل هاست cron job رو فعال کنید. بعد از فعال شدن کرون تظنیمات ارسال و ایجاد فاکتور رو انجام بدید.
آقا من این کارو کردم ولی اصلا سیستم فاکترو هت رو صادر نمیکنه اون رو چیکار کنم ؟
مثلا در حال حاظر که در ماه 4 میلادی هستیم یکی از کاربران من 6 تا سرویس داره که در این ماه پایان پیدا میکنند ولی سیستم براشون فاکتور صادر نکرده ؟؟؟؟؟
دروود
شما باید سرویس های کاربرانات را دارای زمانبندی و ارسال صورتحساب انجام دهید.
یعنی اینکه شما باید برای هر مشتری تعیین نمایید که سررسید شان کی می باشد؟ و بر روی سرویس های جدید نیز تعیین کنید تا مشتریان جدید خودکار پیام صورتحساب را دریافت کتتد.
با عرض سلام خدمت سعید عزیز
سعید جان من تاریخ اتمام رو تنظیم کردم در سرویس های کاربران ولی فاکتور صادر نمیشه
دروود بر شما
اگر خواستید اطلااعت را پیام ویژه بفرمایید و یا به نشانی ما رایانامه ارسال بفرمایید یک بررسی می کنم.
آیا در زمانیکه کاربر نام نویسی می کگند و یا سرویسی را تهیه می کند نیز برایش پیامی ارسال نمی شود؟
برای تولید فاکتور اول باید ببنیم تو قسمت اتوماسیون تنظیمات چند روزه تنظیم کردید، تا ببنید فاکتورها باید ساخته میشده یا نه.
1- احتمالا کرون جاب برای انجام اتوماتیک موارد مختلف از جمله تولید فاکتور تنظیم نکرده اید.
2- برای اینکه دستی فاکتورها تولید بشه تو صفحه اول ادمین توی سایدبار سمت چپ یک گزینه برای تولید فاکتورهای سررسید هست اونو بزنید تا فاکتورها ایجاد بشه و بعد هم تنظیم کرون حتما انجام بدید که به مرور زمان خود سیستم درست کار کنه.
موفق باشید
کرانی که میفرمایید همان میر است که agent47 گفتند