دنبال یه شرکت معتبر برای پرداخت های آنلاین
یه سرور اختصاصی برای سایت های خودم دارم که باید هر ماه پولش به دیتا سنتر پرداخت بشه ...پرداخت های دیگه هم هست. تا حالا توسط یه آشنا تو خارج انجام میشد اما اونقدر داره اذیت میکنه که می خواد غیر مستقیم بگه من نمی خوام انجام بدم... حالا دنبال یه جای خوب می گردم که این کار ها رو با یه نرخ قابل قبولی انجام بده و معتبر باشه.
پاسخ : دنبال یه شرکت معتبر برای پرداخت های آنلاین
باسلام
ما میتونیم براتون انجام بدیم. اما فقط با کردیت کارت یا ویزا کارت انجام میدیم. پی پال باشه به هیچ وجه انجام نمیدیم حتی اگه کردیت یا دبیت کارت از طریق پی پال باشه. و نباید مشخصات کارت رو سیستمشون در خودش ذخیره کنه.
نرخ هم بسته به نرخ روز تغییر میکنه.
برای درخواست هم فقط(تاکید میکنم و از هرگونه ارسال پیغام خصوصی در اینجا یا یاهوی بنده خود داری فرمایید) با بخش مالی مون تماس بگیرید. بعدش اگر خواستید پرداخت را انجام بدید ثبت نام کنید تا برای شما فاکتور صادر گردد.
تماس با بخش مالی : تماس
موفق باشید
دوست عزیز اگر بالای 100 دلار میشن (که گویا میشن) ما براتون انجام می دیم از واسطمون در مالزی (پی پال - کردیت و...هم فرقی نمی کنه)(دلار - یورو - پوند) (پ.خ کنید)
موفق باشید
میتونید با خیال راحت از آقا مصطفی (s.w.a.t) خرید کنید. ایشون اعتبار بیش از حدی دارند.
09177102643
اقاي نجفي . تائيد ميشن . مدير قبلي ميهن بلاگ
دروود
ما هم در خدمتیم.
*پی پال
در صورتي كه پرداخت توسط پي پال خواستيد در خدمتيم....
سلام
بنده هم در خدمتم نرخ هر دلار 1150 و از طریق کشور ارمنستان و با حسابهای بانکی مسترکارت مطمئن و وریفای شده انجام میشه و شرکت هستیم در این کشور.
دوست عزیز ، exactserver شما کارمزد نمیگیری برای هر پرداخت ؟
من از این ایرانی بازی ها خوشم نمیاد دلار رو دارم بالاتر میدم و سود میکنم دیگه کارمزد چیه؟ نه کارمزد نمیگیرم نرم روز تو ارمنستان هر چقدر باشه یه سود میکشیم روش و انجام میدیم نرخ امروز ما هم 1150 بوده و کارمزد هم نداریم.