پاسخ : iranhost یا hetznet؟
ببخشید ، کدوم یک از این سرورا باهم برابر میکنند !!؟ خواهشا با دقت یه بار دیگه نگاه کنید .. ، البته من خودم الان چند روزه از hetzner سرور گرفتم و فوق العاده راضی هستم .. اما برین از همون ایران هاست بگیرین مشتری ها Hetzner کمتر باشن :d ، مشتری کمتر کیفیت بیشتر :P
hetzner شبکه و ساپورت مزخرفی داره. فقط و فقط برای هاستینگ خوبه و بس.
موفق باشید
قابل مقایسه نیستند کلا این دوتا . سخت افزار آلمان رو نیگا تو رو خدا ؟ ایرانی ارزونترینش نصف ارزونترین آلمانم نیست . ولی گرفتن از المان بسی مشکل ساز است و الا ماشالله که زبان هم رو هم که نمی فهمیم و وقتی مشکل پیش بیاد باید ادا اطوار دربیاریم تا متوجه بشن داریم چی میگیم .
به هرحال خود دانی .
ممنون از راهنمایی هاتون.
من هم نظر خودم بیشتر رو سرورهای hetzner هستش. اما چون تجربه و اطلاعات زیادی در مورد سرورها ندارم گفتم از شما دوستان که اطلاعات بیشتری تو این زمینه دارین در مورد امنیتش و اینا سوال کنم تا بیشتر مطمئن بشم. چون ایران هاست رو میگن از نظر امنیت قوی هستش.
نقل قول:
شما ازش استفاده کردین و مشکل پیش اومده؟
iranhost یک فروشنده سرور اختصاصی از دیتاسنتر Iweb هست
hetzner یک دیتاسنتر هست که واحد فروش اینترنتی نیز دارد
شبکه Hetzner بمانند شبکه Iweb "پایداری" بالایی دارد
از آنجایی که پورت های ارائه شده در Iweb بر روی سرور های اختصاصی بیش از 100 مگابیت بر ثانیه نیست پس برای کار هاستینگ Hetzner با قیمت مناسبتر و برای ایران به دلیل پینگ پایین تر پیشنهاد می شود
در Hetzner چون پنل مدیریتی سرور کامل هست نیاز چندانی به ساپورت نخواهد بود،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3shahrsaz
شما ازش استفاده کردین و مشکل پیش اومده؟
بله هنوز هم داریم سرور EQ10 اش رو. از نظر ساپورت سوالی میپرسیدیم مثلا 12 شب میرفت 6 صبح جواب میدادن. زنگ میزدیم که از 5 مرتبه 3 مربته جواب دادن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
iranhost
برای نصب VM esxi سه روز مارو معطل کرده بودن!!(با آلمانی ها هم یه تجارت دیگه (مربوط به هاستینگ نمیشه) میکنیم و کلا از طرزکار کردنشون راضی نیستیم!!)
سرورهای انگلیسمون رو من 3صبح تیکت میزنم 5دقیقه بعدش جواب میدن!
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
iranhost یک فروشنده سرور اختصاصی از دیتاسنتر Iweb هست
hetzner یک دیتاسنتر هست که واحد فروش اینترنتی نیز دارد
شبکه Hetzner بمانند شبکه Iweb "پایداری" بالایی دارد
از آنجایی که پورت های ارائه شده در Iweb بر روی سرور های اختصاصی بیش از 100 مگابیت بر ثانیه نیست پس برای کار هاستینگ Hetzner با قیمت مناسبتر و برای ایران به دلیل پینگ پایین تر پیشنهاد می شود
ممنون از توضیحات خوب و کاملتون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
موفق باشید
فکر کنم مشکل از خودت بوده ها :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
فکر کنم مشکل از خودت بوده ها :x
نه هادی جان تمام بچه های گروه از ساپورتش ناراضی هستن! دیگه بیخال این سرور شدیم گزاشتیمش فقط برای هاستینگ!
موفق باشید