سلام
من یه سرور می خوام توی wehostwebsite
می خوام خودم مستقیم ازشون بخرم منتها آدرس سایت فروششونو نمی دونم.
کسی هست که آدرسو در اختیار من بزاره.
مرسی دوستان
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من یه سرور می خوام توی wehostwebsite
می خوام خودم مستقیم ازشون بخرم منتها آدرس سایت فروششونو نمی دونم.
کسی هست که آدرسو در اختیار من بزاره.
مرسی دوستان
باسلام.
طبق قوانین توانایی خرید رو ندارید و در نهایت منجر به از دست دست رفتن سرمایه و وقت شما خواهد شد....
موفق باشید.
درست متوجه منظور شما نشدم.
اگر منظور شما تحریم است، من برای خودم نمی خوام. یکی از دوستام که توی مالزیه می خواد یه سایت بین المللی را بندازه من کارای فنیشون می کنم.
خواهش می کنم از معرفی شرکت های دیگه خود داری کنید.
مرسی
سلام.
احتمالاً مشکلی با نمایندگان داخلی این دیتاسنتر پیش اومده که شما تمایل به خرید مستقیم دارید ؟
لازم به ذکر هست که کشور های مالزی، سنگاپور، تایلند و چند کشور آسیایی دیگه اجازه خرید از این دیتاسنتر رو به دلیل Fraud Rate بالا در کشورشون ندارند.
اگر تمایل به خرید مستقیم دارید، میتونید از کشور های اروپایی/آمریکایی اقدام کنید، اگر تمایل به خرید از ایران دارید -فقط- از طریق نمایندگان رسمی این دیتاسنتر در ایران میتونید خرید خودتون رو انجام بدید.
در حال حاظر نمایندگی رسمی ایران تنها شرکت آوا سرور و آجا هاست هستند: AVAServer - AjaHost
با تشکر.
ما از آمریکا هم می تونیم خرید بزنیم.
لطفا نام سایت اصلی فروش این دیتاسنتر را اعلام کنید. سایت اصلی WeHostWebSites.Com نیست. توی این سایت اصلا فروشی صورت نمی گیره.
مرسی از لطف کاربر عزیزی که اسم سایت اصلی را اینجا میگه.
بفرما دوست عزیز
ضمن تشکر از توضیحات و شفاف سازی مسایل خرید شما لطف کنید ادرسش بهشون بدین
نمیدونم دلیل این مخفی کاری چیه شما ادرس را اعلام کنید خودشون اگر توانایی خرید بدون مشکل داشته باشن خرید میکنند
حتما دلیلی داشته که میخوان مستقما از خود دیتا سنتر تهیه کنند(البته من این شخص نیمشناسم )
کلیه سرورهای امریکا wehostwebsite از این دیتا سنتر تهیه میشود
Handy Networks LLC - Managed Dedicated Server Hosting and Colocation