استفاده از 4shared جهت میزبانی فضای دانلود
سلام
سایت های بزرگی از جمله mp3rapid رو مشاهده کردم که موزیک هاشون در آپلودسنتر 4shared قرار داره ...
خودم این سیستم رو بهترین آپلود سنتر میدونم چون 10 گیگ فضای رایگان ارائه میکنه و امکاناتش فوق العادس ، اما اینکه لینک های دانلود مستقیم باشه ممکنه مستلزم اکانت ویژه باشه ، که قطعا از هاست های دانلود دیتاسنتر های ایران خیلی بصرفه تر هست .
نمونه فارسی هم سایت پارسااسپیس هست که این سایت هم بصرفه تر از هاست های دانلوده که تنها مشکل عدم برقراری لینک دانلود با دامنه سایت هست .
لطفا در صورتی که از شرایط ارائه این سرویس های امن مطلع هستید در این تاپیک عنوان کنید
با تشکر
پاسخ : استفاده از 4shared جهت میزبانی فضای دانلود
مشکل 4شیر این هست که ممکنه همین فردا فیــــلـــتر شه! ( نمونه ی بارز اون فیـــــــــلتــــــــر شدن مدیافایر هست )
پارسا اسپیس میشه بهش دامنه وصل کرد.
پرشین گیگ هم بد نیست!
4شیر بر روی آدرس های دانلود ساب دامین می ده، فکر نمی کنم لینک های دانلود این دانلود/آپلود سنتر ***** بشه
--
برای اتصال دامین این سرویس را "تست کنید
بینهایت هاست دانلود >> ماهیانه 1000 تومان
uploadfa.com
محدودیت 14 روزه داره فایل ها با لینک مستقیم و سرعت بالا
خوب من قصد دارم چند تا هارد موزیک آپلود کنم ، اگر بخوام سرور بگیرم ماهی 200 تومن هزینه داره که اصلا نمیصرفه برای سایتی که تازه شروع کرده و نمیتونم ماهی 200 تومن بدون اسپانسر پرداخت کنم ، این سرویس ها خیلی بصرفه تر هستند البته در صورتی که فایل ها دلیت نشه
قبلا من فایلهارو روی 4share میزاشتم و تا 4 ماه باهاش کار کردم بودن حذف فایلهام و اکانتم که اون موقه قوانینش سخت نبود.
اما الان رو نمی دونم
فکر کنم 4شیر هم مثل همه آپولد سنترها فقط برای شما لینک مستقیم اجازه بده دانلود کنید . برای منی که یک کاربر معمولی هستم باید همون دنگ و فنگ رو تحمل کنم .
کلا برای یک اکانت premium عالی هست ولی اگه میخوای لینک مستقیم بدی به بازدیدکنندگان سایتت نه . چون فقط برا تو لینک مستقیم میشه نه برای سایرین .
ولی من خیلی از لینک های 4shared رو دیدم که مستقیم هستن برای همه