مشکل در راه اندازی گیم سرور
با سلام
من یه وی پی اس دارم که میخوام روش call of duty 1 نصب کنم و با تعدادی از دوستان به صورت خصوصی انلاین بازی کنم ولی وقتی ابزی رو رو وی پی اس اجرا میکنم ویا از Xfire ذثاثسا lunch میشم error میده و میگه openGL کارت گرافیکت نصب نیست.
چون با vmware نصب شده درایورش چطور آپگریت میشه که این error رو نده و بازی اجرا بشه, یا اگه راه دیگه ای داره لطفا راهنمایی کنید.یا اگه شما کانفیگ میکنید هزینش رو بفرمایید.چون من این وی پی اس رو گرفتم و هیچ استفاده ای از ش نمیکنم فقط هزینه رو دادم.
ممنمون
پاسخ : مشکل در راه اندازی گیم سرور
شما نباید بازی رو اجرا کنی :) ، توی ایکس فایر اد کن منو : mafia3gamer تا راهنماییت کنم ..
خوب بگید ما هم بدونیم:114:
باید یه Shortcut از بازی بسازی و با کانسول سرور رو راه اندازی کنی . یه سری فایلاش کانفیگ های خودمه .. برای همین متاسفانه نمیتونم در انجمن قرار بدم اما میتونم سرور رو براتون کانفیگ کنم تا استفاده کنید .. موفق باشید :)
شما می تونی اینکارو برای بازی های دیگه هم انجام بدید ؟ مثلا bf3 , cod7
خیر ، cod7 که لانچر آنلاینش از بازی حذف شده و انحصاری شرکت GameServers.com هست و BF3 هم که نیومده :)) ، اگر هم بیاد انحصاری Multiplay.co.uk خواهد بود . اما بازی هایی مثل MW2 ، MW1 و سری COD از 6 به پایین این کار ممکنه ولی به این راحتی نیست ، نیاز به کانفیگ داره تا بشه " حرفه ای " توش بازی کرد و اینا ..
با سلام . من یه وی پی اس خریدم میخوام بازی کالاف4 رو نصب کنم که متاسفانه بهد از نصب ارور دایرکت ایکس میده اطفا راهنمایی کنین که چه طور میتونم کانفیگ کونم بازی رو اینم ایمیل من؟؟؟؟؟؟؟؟ mblmbl38@yahoo.com
سلام دوستان من بهتون پیشنهاد میکنم سرور گیم رو از کسی که سرور گیم می فروش بخرین چون خودتونو تو دردسر میندازین و ترافیک کم میارین وسط ماه ولی اگر سرور گیم رو بخرین دیگه نیازی نیست نگران رم هارد ترافیک وی پی استون باشید و 100% کیفیت قابل قبولی هم داره چون طرف کارش گیم سرور هست