پاسخ : مشکل در ساعت سرور؟ ؟ ؟
هم اکنون منتظر کمک دوستان ؟
احتمالا ساعت سرور بر حسب ساعت ایران تنظیم شده و شما هم تایم زون رو گذاشتی روی 3.30 که این اتفاق میفته. شما تایم زون نرم افزارت رو بذار روی 0:0 (gmt) احتمالا مشکل حل خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
احتمالا ساعت سرور بر حسب ساعت ایران تنظیم شده و شما هم تایم زون رو گذاشتی روی 3.30 که این اتفاق میفته. شما تایم زون نرم افزارت رو بذار روی 0:0 (gmt) احتمالا مشکل حل خواهد شد.
آقا سجاد منظورتون از تایم زون نرم افزارت رو بذار روی 0:0 (gmt) متوجه نشدم ؟ بله ساعت سرور روی ایران تنظیم شده . ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید ؟
منتظرم آقا سجاد و دوستان عزیز ؟
چه نرم افزاری نصب هست. توی قسمت تنظیمات اصولا باید گزینه ای به اسم موقعیت زمانی یا time zone داشته باشه. اونو شما بررسی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
چه نرم افزاری نصب هست. توی قسمت تنظیمات اصولا باید گزینه ای به اسم موقعیت زمانی یا time zone داشته باشه. اونو شما بررسی کنید.
یک پیام خصوصی بهتون دادم . بررسی کنید ممنون میشم .
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
سیستم اختصاصی است . من یک سری کد مربوط به تایم براتون پیام گذاشتم .
بهتره با نویسنده سیستم تماس بگیرید. من به صورت حدسی کد ویرایش شده رو براتون reply کردم.
بقیه دوستان کسی نیست کمک کنه ؟