قابل توجه هاستینگها - افزایش 30 درصدی نرخ
سلام دوستان
با توجه به گرانی های روز افزون و درآمد پایین میزبان ها نصبت به کار و ساعات کاری من با خودم گفتم یک پیشنهاد بدم و اون این هست که تمامی هاستینگها نرخ خدمات رو 30% افزایش بدن.
اگه کمی نگاه کنید ، ساعات کاری بای هاستینگها در روز حداقل 14 ساعت و همچنین کار تخصصی هست. پس نباید نصب به مشاغل دیر کمبود داشته باشه.
بازم این یک پیشنهاد هست. و هر کی نظری داره بگه
پاسخ : قابل توجه هاستینگها - افزایش 30 درصدی نرخ
هاستینگ صنف خاصی نداره به همین دلیل هر کس با هر قیمتی دوست داره سرویس ارائه میده
و شور بختانه خیلی ها به این شغل به چشم سرگرمی نگاه میکنند
طرف نمیدونه سی پنل چیه هاستینگ زده !
دروود
برای نوروز تخفیف باید داد:دی
برای عید نه. برای بعد عید
بنزین 700
شیر 500
پول برق و گاز و .. هم که خودتون میدونید
واقعا اگه بخای حساب کنی پول اینها د نمیاد مگر با کلاه برداری و ...
خوب بجبا اینکه بیاید سر افراد ساده کلاه بزارید، نرخ هارو به قیمت واقعی برسونید.
به نظر من معقول میرسه.
با دروود
هرچند در مورد افزایش همه هزینه های جانبی و اصلی،با شما هم رای هستم اما باز هم می پندارم که کابران نمی توانند این را بپذیرند که بهای این خدمات و روی هم رفته همه خدمات فناورانه،تا این اندازه در کشور گرانبها باشد!
هرچند به راستی من که می پندارم با این نرخ ها ،حتا هزینه اینترنت مدیران سرور هم در نمی آید چه رسد به سود...!
ولی فقط خودتون رو نبینید
اگه اینترنت گرون هست برای همه اینطور هست ، خوب حالا یکی که webmaster هست مطمئناً از شما بیشتر تو net هست [site درسته حسابی !] اونها هم مثل شما دارن تو یک کشور زندگی میکنن و همه چی برابر هست تقریبا .
نقل قول:
ولی فقط خودتون رو نبینید
اگه اینترنت گرون هست برای همه اینطور هست ، خوب حالا یکی که webmaster هست مطمئناً از شما بیشتر تو net هست [site درسته حسابی !] اونها هم مثل شما دارن تو یک کشور زندگی میکنن و همه چی برابر هست تقریبا .
1- کارشون تخصصی نیست
2- یک بنر ماهانه میزارن 20 تومان
3- 100% از هاستینگها کمتر پشت کامپیوتر هستند. مگر اینکه برای تفریح باشه.
4- هیچ مسئولیتی در قبال کسی ندارند.
شما یک نگاه بنداز. یک لب تاب وقتی از چین میاد ایران 300 تومان افزایش قیمت داره.اونوقت انتظار میره نرخ میزبانی ها فقط 100 تومان افزایش بیابه؟
خود من شخصا روی وی پی اس پلن1 ، 3 تومن سوذ میکنم. یعنی پول ویندوز که نصب میشه هم نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
znhost
1- کارشون تخصصی نیست
2- یک بنر ماهانه میزارن 20 تومان
3- 100% از هاستینگها کمتر پشت کامپیوتر هستند. مگر اینکه برای تفریح باشه.
4- هیچ مسئولیتی در قبال کسی ندارند.
شما یک نگاه بنداز. یک لب تاب وقتی از چین میاد ایران 300 تومان افزایش قیمت داره.اونوقت انتظار میره نرخ میزبانی ها فقط 100 تومان افزایش بیابه؟
خود من شخصا روی وی پی اس پلن1 ، 3 تومن سوذ میکنم. یعنی پول ویندوز که نصب میشه هم نیست.
من بنر نمیزارم اصلا ۱ قرون سود هم ندارم
۳ تا سایت با یه فروم پشتیبانی میکنم
ماهی ۱۰ تا کمه کم domain ثبت میکنم
آهنگهایی که میزارم رو پول نمیگیرم .
اینجا خودم رو گفتم
خیلیهای دیگه هم هستن که پول زیادی در نمیارن . من نگفتم که زیاد نکنید اما گفتم فقط خودتون رو نگاه نکنید :دی
اونی که admin درسته حسابی باش کمه کم ۱۰ ساعت کار میکنه رو سایت مگر اینکه چند نفر باشن.
۱۷۰۰ تا Music فقط تو یکی از سایت ها
یک سایت فیلم
یه سایت نرمافزار با یه فروم VB
به نظرت چقدر خرج host اینها میشه ؟
پول Domainها رو هم حساب کنی ... چیزی برای webmasterها هم نمیمونه :دی
حالا من پول host نمیدم اما اونی که میده ...
اگه خواستید میتونم Domainها رو هم براتون بفرستم .
نه نمیخواد حرف شما بحا
اما ما داریم کار میکنیم. درسته میشه از راه سایت پپول در آورد، اما نمیشه اون رو شغل خوند.
هاستینگ ها هم تحت فشارن. تحریمهای دیتا سنتر ها، پرداخت دلار بالا تر از نرخش، اینترنت با سرعت لاکپشتی و هزینه بالا. بی دلیل نیست که بعضی ها سرگمی میدونن. چون توی بیشتر مواقع سود که نداره هیچ؛ ضر هم یدیم.
فکر خوبی هست اما عملی نمیشه:
1- خرده فروش زیاده و به قول بچه ها 80 درصد برای تفریح و سرگرمی اینکارار رو می کنن
2- اگر افراد معتبر گرون کنن بازم این خرده فروشا وبال گردن هستن
3- کاربرا قبول نمی کنن و باز دردسر زیاد میشه
و..............