سلام یک سرور اختصاصی ایران میخواستم با 32 گیگ رم و پردازنده سری xeon با قیمت تا یک میلیون تومان ....
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یک سرور اختصاصی ایران میخواستم با 32 گیگ رم و پردازنده سری xeon با قیمت تا یک میلیون تومان ....
با درود
بنظرم با این سقف بودجه بهتره سخت افزار سرور رو تهیه بفرمایید و با 1/299/000 تومان ، سرورتون رو توی دیتاسنتر ما هاست کنین .
با سلام
یا باید سرور از خودتان باشد و کلوکیشن تهیه نمائید یا میتوان با منابع کمتر با این بودجه سرور مجازی ارائه کرد.
با کمی تقریبا دو برابر هزینه میتوان کلوکیشن خدمت شما ارائه کرد.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
با همچین درخواست توهین آمیزی دوستان خیلی محبت کردن که متشخص جواب استارتر رو دادن =))
من بهم بر خورد خداییش . حداقل 32 گیگ رم میخواد. توجه کنید دوستان ایشون دست شما رو باز گذاشتن و گفتن حداقل دیگه بی انصافی نکنین اگه قیمتش کمتر از ماهی 1 میشه رم رو اضافه کنید حتما
بنده قیمت رو توی عنوان زدم که هرکس تمایل نداشت ، وارد نشه و نخونه ! کسی مجبور نکرده شما رو که تشریف بیارید و مطالعه کنید .... خیلی راحت مثل بقیه دوستان میتونستید (بهمراه دوستتون) توضیح بدید که مثلا کولوکیشن کنید ! نه تخریب کردن ! الان شرکت هایی هستند که همین سرور درخواستی بنده رو با 1 و نیم دارن پلن میدن در نتیجه درخواست من دور از تصور نیست مگر اینکه شما کلا گرون فروش باشین !
بنده با راهنمایی دوستان تصمیمم رو گرفتم و ممنونم از دوستانی که آفر (راهکار) دادند ... یک سرور تهیه میکنم جهت کولوکیشن کردن ....
تو سامانه webhostingtalk.com (خارجی) خیلی آرامش بیشتری وجود داره ... میدونم وضعیت اقتصادی افتضاح هست و همین باعث اعصاب خوردی دوستان شده ، ولی امیدوارم آرامش به همه شما برگرده.
با احترام:53::53:
سلام
اگر 1.5 میلیون اوکی هستید میتوانیم خدمت شما ارائه کنیم.
بریز و بپاش تمومی نداره لعنتی ...:78: