سوال در مورد رنکینگ و مسائلش
سلام
می خواستم بدونم کپی کردن مطالب از دیگر سایتها و کپی بودن تمام مطالب یک سایت از سایتهای دیگر چقدر تاثیر در رنکینک داره؟
هم الکسا و هم گوگل
اگر زیاد پس این همه سایتهای تفریحی که دقیقا کپی از همدیگر هستند چطوری بالا میان؟
کمی در این موارد توضیح می خواستم
پاسخ : سوال در مورد رنکینگ و مسائلش
سئو و كپي كردن مطالب سايتها
تاحالا به این فکر نکرده بودم !
اما robotهای گوگل تمامی مطلب شما رو یجورایی save میکنن و اگه کسی از شما Copy کنه به نفع شما میشه بیشتر ، اما این وست هرکسی که Page rank بالا تری داشت باشه زود تر ایندکس میشه و اولین Search تو google میاد بالا .
اگه به ابزار webmaster خودتون توجه کنید این نکته مشخص میشه
مثلا میبینید تو سایت Blogfa شما لینک شدید این بدین معنی هست که یا کسی شما رو لینک کرده و یا Copy کرده.
https://www.google.com/webmasters/tools
Links to your site
نقل قول:
اگر زیاد پس این همه سایتهای تفریحی که دقیقا کپی از همدیگر هستند چطوری بالا میان؟
اما در این مورد اطلاعاتی ندارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
سلام
می خواستم بدونم کپی کردن مطالب از دیگر سایتها و کپی بودن تمام مطالب یک سایت از سایتهای دیگر چقدر تاثیر در رنکینک داره؟
علم سئو میگه: وقتی شما مطلب رو از سایتی کپی میکنی، گوگل وقتی بیاد این مطلب رو ایندکس کنه، میگه اسپم هست. (نه اینکه ایندکس نکنه...)
تجربه میگه: اینکار رو بکن...:d خیلی فرقی نداره.... من چند سال پیش یه وبلاگ داشتم که همه مطالبش کپی/پیست از یک سایت بود، پیج رنکش در عرض 4 ماه 3 شد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
هم الکسا و هم گوگل
گوگل رو بالا توضیح دادم.
رنک آلکسا هم بر اساس بازدید 3 ماه اخیر سایت هست. هرچی بازدید بیشتری تو 3 ماه اخیر داشته باشی، رنک بالاتری داری.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
بیشتر بخاطر ورودی ای که از گوگل میگیرن + چون سایت تفریحی هست، با 500 تا وبلاگ تبادل لینک میکنه و پیج رنکش میره بالا. در نتیجه تو نتایج گوگل ...
امیدوارم به جوابت رسیده باشی.
منتظر نظر دیگر دوستان هم هستم.
در ضمن چقدر در یک متن تغییرات ایجاد بشه تا اون مطلب از نظر گوگل کپی پیست نباشه؟