درخواست سرور مجازی شخصی جهت استفاده از اینترنت
سلام بنده یه سرور مجازی میخوام که باهاش بتونم روی اینترنت اپراتور همراه اول و ایرانسل فیلترشکنش کار کنه و مشکلی نداشته باشه خودم از فرانسه دارم و با کانفینگ IBSng و Ciscoanyconect کانفینگ شده ولی فقط روی اپراتور همراه اول کار میکنه و روی اینترنت ایرانسل و ADSL کار نمیکنه ممنون میشم کسی اگر سرور مجازی با کانفینگی که گفتم برام کانفینگ کنه و آفرش اعلام کنه ممنون میشم.
پاسخ : درخواست سرور مجازی شخصی جهت استفاده از اینترنت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_music
سلام بنده یه سرور مجازی میخوام که باهاش بتونم روی اینترنت اپراتور همراه اول و ایرانسل فیلترشکنش کار کنه و مشکلی نداشته باشه خودم از فرانسه دارم و با کانفینگ IBSng و Ciscoanyconect کانفینگ شده ولی فقط روی اپراتور همراه اول کار میکنه و روی اینترنت ایرانسل و ADSL کار نمیکنه ممنون میشم کسی اگر سرور مجازی با کانفینگی که گفتم برام کانفینگ کنه و آفرش اعلام کنه ممنون میشم.
درود وقت بخیر
سرور با مشخصات زیر قابل ارایه هست:
CPU:1vCPU
Memory:2GB
Disk:20GB
Bandwidth:20TB
ماهانه 230 تومان
تلگرام در ارتباط باشید.
سلام
دوست عزیز در حال حاضر یک سری محدودیتها روی اینترنت اعمال شده که بعضی پروتکل ها بسته شدن
الان بهترین فیلترشکنی که روی همه سیستمها و اپراتورها جواب میده v2ray هستش
اگر در کنارش یک سرور ایران تونل شده هم بگیری دیگه عالی میشه
اگر سوالی داشتید و سرور خواستید در تلگرام پیام ارسال کنید یا خصوصی پیام بدید
@mrsaeidi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_music
با سلام
سرویس مورد نظر شما قابل ارائه است
در صورت تمایل در تماس باشید
با سلام و احترام
سرور ایران تانل شده به انگلیس و ترکیه با کانفیگ openv.p.n قابل تقدیم است
امکان ارائه تست هم هست
تلگرام در خدمتیم
https://t.me/Sorin
سلام
ماهانه 370 هزار تومان