سلام دوستان
قوانین جدید انجمن هست :
http://www.webhostingtalk.ir/f2/1591/
در صورتی که نظری پیشنهادی انتقادی دارید تو همین تاپیک بکنید من رسیدگی میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
قوانین جدید انجمن هست :
http://www.webhostingtalk.ir/f2/1591/
در صورتی که نظری پیشنهادی انتقادی دارید تو همین تاپیک بکنید من رسیدگی میکنم
باسلام
قوانین جامعه و مفید شده. امیدوارم که بتونید عملی بکنید این قوانین رو که اگه عملی بشه انجمن میشه تقریبا یه انجمن آموزشی.
(فقط اگه برای امضا میتونستید انتخاب رنگ رو فعال کنید به نظرم بهتر میشد!)
موفق باشید
ممنون از شما من هم امیدوارم این اتفاق بیفته .نقل قول:
قوانین جامعه و مفید شده. امیدوارم که بتونید عملی بکنید این قوانین رو که اگه عملی بشه انجمن میشه تقریبا یه انجمن آموزشی.
حقیقتش مدیران مشکلی با این موضوع ندارند ولی یه سری های جنبه کار رو ندارند ..... برا همین کلا تعطیل شد .نقل قول:
(فقط اگه برای امضا میتونستید انتخاب رنگ رو فعال کنید به نظرم بهتر میشد!)
نظر :
من برخی از کاربران را دیدم که بیش از 4 خط امضا دارند ولی کسی هم کاری بهشون نداشته !!
پیشنهاد :
به نظر سطح اطلاعات فقط برخی از کاربران که اقلب مدیر هستند بالاست و در اکثر مواقع سوال هایی که شخص خودم کردم جوابی توی مباحث آموزشی واسش پیدا نشده
و شاید مدیرها باید بیشتر فعالیت داشته باشند تا سطح کل فروم بره بالا
اگه خواستید نمونه های مباحث آموزشی بدون جواب زیاد هست که بدم خدمتتون
پیشنهادم اینه که کسایی که سطح علمی بیشتری دارند فقط وظیفه پاسخگویی به تاپیک های آموزشی بی جواب را داشته باشند که از ایجاد تاپیک تکراری جلوگیری بشه (سوالات بنده هم جواب داده بشه :d)
با سلامنقل قول:
من برخی از کاربران را دیدم که بیش از 4 خط امضا دارند ولی کسی هم کاری بهشون نداشته !!
این قوانین امروز رونمایی شده :d
به زودی تمام امضا ها Reload میشه و کاربر باید دوباره امضا هاشون رو قرار بدند .
بله شما درست میفرمایید من هم یه تذکر به مدیران میدم .نقل قول:
به نظر سطح اطلاعات فقط برخی از کاربران که اقلب مدیر هستند بالاست و در اکثر مواقع سوال هایی که شخص خودم کردم جوابی توی مباحث آموزشی واسش پیدا نشده
و شاید مدیرها باید بیشتر فعالیت داشته باشند تا سطح کل فروم بره بالا
برای من پیغام خصوصی کنید .نقل قول:
اگه خواستید نمونه های مباحث آموزشی بدون جواب زیاد هست که بدم خدمتتون
مديران انجمن ها به هيچ عنوان اجازه تبليغ يا سو استفاده از يوزر مديريتي خود را ندارند
===================
تبلیتات یعنی فقط توی بخش فروش نمیتونند آفر بدند؟
مدیران اجازه فروش در فروم رو ندارند . بله اجازه آفر دادن رو ندارند.نقل قول:
تبلیتات یعنی فقط توی بخش فروش نمیتونند آفر بدند؟
سلام.
قوانین خوبه ولی یه پیشنهاد دارم.
تعداد لینک های مجاز در امضا از 2 به 4 افزایش پیدا کنه.
آقا وحید قوانین خیلی خوبه
جسارتا یک پیشنهاد داشتم ، توی همه انجمن ها ، یک سری افراد هستند که به انجمن ها فقط و فقط به دید یک بیزنس نگاه می کنند و عملا هیچ منفعتی برای انجمن ندارند و یک بار اضافه هستند روی دوش انجمن و جز دردسر درست کردن کار دیگه ای نمی کنند و عملا هیچ کاریش هم نمی شه کرد
ما اومدیم برای انجمن خودمون که تو رشته فعالیت خودش تخصصی هم هست یک کاری کردیم و تا حدی هم جواب داد
برای تاپیک های فروش تجاری هزینه تعیین کردیم ، کسانی که می خوان تاپیک داشته باشند و هزینه را پرداخت نکنند ، ملزم به فعالیت و پاسخگویی به دیگر کاربران هستند ، که ما ماهانه به صورت دستی چک می کنیم اگه طرف فعالیت مفیدی داشته باشه و گره ای از کار عزیزی باز کرده باشه ماه آینده به صورت رایگان می تونه فعالیت کنه در غیر اینصورت ملزم به پرداخت هزینه هست ، که با این کار اکثرا به تکاپو افتادن
یک مورد دیگه اینکه کاربرانی که انتقادات زیادی دارن یا برعکس دارای حسن شهرت در فروش و پشتیبانی سرویس هاشون هستند را با یک سری القاب و یا ستاره ها از سایرین متمایز کنید تا افراد با یک نگاه ببینند با چه کسی دارن طرف حساب می شوند
همیشه موفق و پیروز باشید