1 فایل پیوست
فرم رفع توقیف سایت توسط سایت سامان دهی
سلام ما یه سایتی داریم خلاصه توسط کارگزار بسته شد رفتم دنبال کاراش یه فرم دادن باید پر کنم براشون بفرستم براتون پیوست میکنم ببنید:67: من دیدم کرک پرم ریخت:(
پاسخ : فرم رفع توقیف سایت توسط سایت سامان دهی
امیر جان خوندم چیز خاصی نداشت که کرک و پرت ریخت! :d اگه با این کرک و پرت ریخت پس بزار یه سری نامه بهت نشون بدم که پوست تنت هم کنده بشه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
امیر جان خوندم چیز خاصی نداشت که کرک و پرت ریخت! :d اگه با این کرک و پرت ریخت پس بزار یه سری نامه بهت نشون بدم که پوست تنت هم کنده بشه :d
منم اونجا بودم راحت حرف میزدم ، الان اسلام دست و پامو بسته :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Soltani.ir
نه عزیزم مهم نیست کجا هستیم مهم اینه که بچه ها دست و پاتون و بستن نه اسلام :d بازم میگم این نامه چیز خاصی نداشت :دی که کرک و پر امیر بریزه! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
تو عزیز دل منی دل انگیز اگر ساماندهی دست باله مارو نبسته بود! منم U.K بودم میشستم میگفتم *** اینا :d خبر نداری دارم یه سناریو مینویسم بگیرنم برگشتم با خداست :67:
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
نه عزیزم مهم نیست کجا هستیم مهم اینه که بچه ها دست و پاتون و بستن نه اسلام :d بازم میگم این نامه چیز خاصی نداشت :دی که کرک و پر امیر بریزه! :)
کاربران لج کردم دارن توی آلبوم عکساشون عکس های rihanaو... میزارن :d این یعنی خدافظ :d
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Soltani.ir
tinyup هنوز پر پر؟
این که چیزی نیست بابا از اینا در روز ما 100 تا واسه ارشاد و......... پر میکنیم =))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
tinyup هنوز پر پر؟
گفتن یه بار دیگه زنگ بزنی مارو سرکار بزاری میایم حضوری *$^%&@$ میکنیمت :))
باز نمیشه ؛ حتی اگر همشو حذف کنم :d
از اینا ما هم زیاد پر کردیم نترس مثل مرد برو جلو :))
الان هر روز برای فروممون پیام میاد این تاپیک پاک کن اونو حذف کن کلا چیزی برامون نمونده :| قراره فقط دیگه لوگوی سایت باشه بخش هارو ببندیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EXXXIR
از اینا ما هم زیاد پر کردیم نترس مثل مرد برو جلو :))
الان هر روز برای فروممون پیام میاد این تاپیک پاک کن اونو حذف کن کلا چیزی برامون نمونده :| قراره فقط دیگه لوگوی سایت باشه بخش هارو ببندیم
من از انجمنم چیزی پاک نمیکنم! همش رو خصوصی میکنم ورودی گوگلش هم میبندم ببینم چی کار میکنن!
عجب !
من فکر کردم داخل این فرم چی هست !
عزیزم برای ثبت نام در ساماندهی که فراتر از این حرف ها اطلاعات میگیرن و متعهد هم میشی ...