ضد ویروس شید ! خوب ؟ بد ؟
این سایت رو دیدم جالب به نظرم اومد . میخوام نظر دوستان رو در باره این نرم افزار بدونم . از همه نظر .
معرفی ضد ویروس شید
ضد ویروس شید با تلفیق دو موتور، استفاده از تکنولوژی های جدید سرعت بخش، محیطی ساده و بروزرسانی بدون دردسر بهترین گزینه برای کاربران خانگی در ایران است.
آدرس سایت این ضد ویروس : Sheed Antivirus -
دوستان نظرشونو بدن .
پاسخ : ضد ویروس شید ! خوب ؟ بد ؟
بیا یاهو تا بهت بگم این آنتی ویروس چه خیانتی به بشریت میکنه! با اینکه ازت دلخورم میخوام سر به تنت نباشه ولی حیفه هنوز جوونی!
آقا همین جا توضیح بدن همه استفاده کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iman.r
آقا همین جا توضیح بدن همه استفاده کنن
آخه بحثمون الیاسی میشه! یکی از بروبکس ما که یه جورایی عضو بچه های بالا هست میگه آنتی ویروس کارش جاسوسی هست {مال خود بچه های بالا هست!} من خودم مشکوک بودم ولی سر آپدیت خیلی شکم زیاد شد هر روز هر روز آپدیت! خدا کنه من اشتباه کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
آخه بحثمون الیاسی میشه! یکی از بروبکس ما که یه جورایی عضو بچه های بالا هست میگه آنتی ویروس کارش جاسوسی هست {مال خود بچه های بالا هست!} من خودم مشکوک بودم ولی سر آپدیت خیلی شکم زیاد شد هر روز هر روز آپدیت! خدا کنه من اشتباه کنم
همون چیزی رو گفتی که خودم قبلا شنیده بودم, میخواستم مطمئن بشم
مثله این که واقعا جاسوسی میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iman.r
همون چیزی رو گفتی که خودم قبلا شنیده بودم, میخواستم مطمئن بشم
مثله این که واقعا جاسوسی میکنه
از بین بچه های انجمن فکر کنم تنها من مصرف حرفه ای داشتم ولی تا حسین{همین رابطم با بچه های بالا} استفاده نکنم کلا ریمو کردم حتی میخوام ویندوز عوض کنم!
این همه آنتی ویروس درست حسابی کرک شده رو آدم ول کنه، بره اینو بگیره که اصلا معلوم نیست چی هست!!!!!
1 فایل پیوست
بد میگن هوای محصولات ایرانی رو داشته باشید
کییییییههههفایل پیوست 2137
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1oveless
واقعا یه لحظه ترسیدم حریم خصوصی کاربر این وسط چی میشه پس!
حریم خصوصی کیلو چنده باو !
من که اونور نیستم
اما قبلان تو gmail هم آدم جرات نداشت چیزی بگه چه برسه این که شرو ورهای اینا رو نصب کنه رو PC !