[فیلم] هشدار امنیتی برای دارندگان whmcs
سلام
چند وقت پیش داشتم سرور یکی از همکاران را چک میکردم که چطور نزدیک به 1000 سایت روی سرور هک شده ، که فهمیدم توسط whmcs بوده ، تصمبم گرفتم این فیلم را تهیه کنم تا سایر همکاران ازین راه ضربه نخورند.
با سپاس
هر کاری کردم ضمیمه نشد ، مدیران زحمتش رو بکشن
کد:
http:/katz.ir/whmcs .rar
پاسخ : [فیلم] هشدار امنیتی برای دارندگان whmcs
راه های محافظت زیادی وجود داره ، مثلاً کد کردن فایل کانفیگ و ...
میشه whmcs رو روی یه وی پی اس برد!
بله
روی هاست اشتراکی هم میشه
فایل configuration چطور میشه کد کرد ؟ با استفاده از ioncube ؟
ای خداااااااااااا
ایجا شلر آپ شده، سیم زده شده، می گن از whmcs بوده :-j
باز صد رحمت به Arte، یه URL ای Hide کرده بود و کی باگی رو اطلاع داده بود، اما این یکی دیگه خیلی باحاله، سیم لینک رو اسمش رو گزاشتن مشکلwhmcs، بعد بی خیال ، بزار همه URL ها رو ببینن، جرایم رایانه ای واسه خودش قانون می زاره.
یاد فیلم های آشیانه افتادم، نکنید از این کارا، بدتر خودتونو خراب می کنید، روی یک سرور که کامندش بازه و Jail نشده هست، سیم زدن و دیف کردن رو ، کسی هم که ندونه هک چیه بلده، چسبوندن اسم مشکل whmcs به کنار.
پیوست: ما نفهمیدیم، از آخر اینجا فروم هک و امنیته، یا فرم وب هاستینگ؟؟ البته همه که توش استاد امنیتن :-??
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4n0nym0us
ای خداااااااااااا
باز صد رحمت به Arte، یه URL ای Hide کرده بود و کی باگی رو اطلاع داده بود، اما این یکی دیگه خیلی باحاله، سیم لینک رو اسمش رو گزاشتن مشکلwhmcs، بعد بی خیال ، بزار همه URL ها رو ببینن، جرایم رایانه ای واسه خودش قانون می زاره.
یاد فیلم های آشیانه افتادم، نکنید از این کارا، بدتر خودتونو خراب می کنید، روی یک سرور که کامندش بازه و Jail نشده هست، سیم زدن و دیف کردن رو ، کسی هم که ندونه هک چیه بلده، چسبوندن اسم مشکل whmcs به کنار.
پیوست: ما نفهمیدیم، از آخر اینجا فروم هک و امنیته، یا فرم وب هاستینگ؟؟ البته همه که توش استاد امنیتن :-??
با کی کار داری شما ؟ :دی کی گفت whmcs مشکل داره ؟ تو شهر شما هشدار یعنی مشکل ؟ :دی
این مسئله هم خیلی مهمه و مربوط به هاستیگ میشه همین الان میشه خیلی از هاستینگ هارو با این روش هک کرد
پ.ن : تو همه رو زدی مساوی هم نداری ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4n0nym0us
ای خداااااااااااا
دوست عزیز masoud که تو بوق و کرنا ننداختن که اقا من هک کردم و ...
واسه من و شما این آموزش رو گذاشتن
عنوان تاپیک هم ببینید بد نیست :
موضوع: [فیلم] هشدار امنیتی برای دارندگان whmcs
همه که مثل شما سروراشون امن نیست
اگر مثلاً نیوک با شل هک بشه اتفاق شاقی نمیفته ولی اگر whmcs هک بشه ...
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Masoud.B
کد:
http:/katz.ir/whmcs .rar
لینک خرابه بررسی می کنید :(