درخواست آموزش نصب سورس گاردین
سرور مجازی هستش
centos 7 و سی پنل
آموزش نصب سورس گاردین میخواستم گوگل هرچی سرچ کردم یا اشتباها یا ناقص
پاسخ : درخواست آموزش نصب سورس گاردین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
405
سرور مجازی هستش
centos 7 و سی پنل
آموزش نصب سورس گاردین میخواستم گوگل هرچی سرچ کردم یا اشتباها یا ناقص
با سلام
شما میتوانید بدون دردسر از طریق easyapache 4 در whm نسبت به نصب sourceguardian اقدام نمایید.
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rexhosting
با سلام
شما میتوانید بدون دردسر از طریق easyapache 4 در whm نسبت به نصب sourceguardian اقدام نمایید.
با احترام
سلام پیداش نکردم
اگر میشه دقیق تر توضیح بدید
مسیرشو
1 فایل پیوست
دقیق تر از مطلبی که دوست عزیز در بالا ذکر کردند که وجود نداره !
اما تصویر زیر کمکتون میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamra
دقیق تر از مطلبی که دوست عزیز در بالا ذکر کردند که وجود نداره !
اما تصویر زیر کمکتون میکنه
سپاس از محبت شما حل شد مشکلم خدا ازت راضی باشه
این مشکلم دارم
کد:
Site error: the ionCube PHP Loader needs to be installed. This is a widely used PHP extension for running ionCube protected PHP code, website security and malware blocking. Please visit get-loader.ioncube.com for install assistance.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
405
سپاس از محبت شما حل شد مشکلم خدا ازت راضی باشه
این مشکلم دارم
کد:
Site error: the ionCube PHP Loader needs to be installed. This is a widely used PHP extension for running ionCube protected PHP code, website security and malware blocking. Please visit get-loader.ioncube.com for install assistance.
از همون قسمت
ionCube رو هم سرچ کنید و فعال کنید دقیقا مشابه سورس گاردین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamra
از همون قسمت
ionCube رو هم سرچ کنید و فعال کنید دقیقا مشابه سورس گاردین
ممنون از لطفت عزیز خدا سوادتو صد برابر کنه تا وقتی ما گیر کردیم به دادمون برسی :)
چه چیز هایی باید نصب بشه روی سرور ؟ مثلا همین inocube و سورس گاردین و اینا چه چیز هایی بجز اینا بازم نیازه که نصب بشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
405
ممنون از لطفت عزیز خدا سوادتو صد برابر کنه تا وقتی ما گیر کردیم به دادمون برسی :)
چه چیز هایی باید نصب بشه روی سرور ؟ مثلا همین inocube و سورس گاردین و اینا چه چیز هایی بجز اینا بازم نیازه که نصب بشه ؟
کاملا بستگی به نیازهای برنامتون داره - مثلا برای نصب اسکریپت whmcs به پلاگین ioncube نیاز دارید و....
بصورت پیش فرض بعد از نصب سی پنل یکسری پارامترها براتون فعاله - اگر اسکریپت خاصی در حال نصب هستید هم میتوانید پیش نیاز های نصب برنامه رو چک کنید که اگر گزینه ای فعال نبود روی سرور میتونید فعال کنید