پاسخ : فیلم باگ جدید سیکما
هیچ وقت امنیت 100% نیست :d
ستاره گذاشتم که تابلو نشه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
هیچ وقت امنیت 100% نیست :d
ستاره گذاشتم که تابلو نشه :d
بله هیچ وقت امنیت 100 % نیست ولی باید 99 % بفکر امنیت باشیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arte
بله هیچ وقت امنیت 100 % نیست ولی باید 99 % بفکر امنیت باشیم .
:d خیر شما باید 100% به فکر امنیت باشید تا بتونید 99% رو تامین کنید! اگه 99% باشید حتما 98% تامین خواهید کرد!
:d
حالا بالا پايين نياريد هي درصد رو :ي
آقا هرچي بگين، كيه كه گوش كنه؟
تا وقتي شكايتي ازشون نكنند مشتري اين سيستم ها و زير سوال نرن حرف گوش نمي دن! نه سيگما بلكه بيشتر برنامه نويساي ايراني كه بهشون به عنوان مثال اخطار مي دي مي گي باگ داره اسكريپتي كه نوشتي به جاي اينكه بگه دستت درد نكنه شاكي هم مي شه :))
محسن هم حتما مثل من به اين افراد زياد بر خورده و مي دونه چي ميگم:ي
ممنون از فيلمت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sharax
تا وقتي شكايتي ازشون نكنند مشتري اين سيستم ها و زير سوال نرن حرف گوش نمي دن! نه سيگما بلكه بيشتر برنامه نويساي ايراني كه بهشون به عنوان مثال اخطار مي دي مي گي باگ داره اسكريپتي كه نوشتي به جاي اينكه بگه دستت درد نكنه شاكي هم مي شه :))
ممنون از فيلمت
آره والا - موافقم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sharax
ممنون از فيلمت
میخوام دانلود کنم ببینم چیه:d
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arte
آره والا - موافقم :d
محسن ماشینت آواتور جدیده؟:d
متاسفانه همین برنامه نویس ها ، انتظار کمک رایگان دارند ، ولی موقع کمک هزینه های نجومی درخواست می دهند ! حتی برای مشاوره هم هزینه طلب می کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
:d خیر شما باید 100% به فکر امنیت باشید تا بتونید 99% رو تامین کنید! اگه 99% باشید حتما 98% تامین خواهید کرد!
:d
اینم حرفیه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirHosein
متاسفانه همین برنامه نویس ها ، انتظار کمک رایگان دارند ، ولی موقع کمک هزینه های نجومی درخواست می دهند ! حتی برای مشاوره هم هزینه طلب می کنند
بله دقیقا همین طوره .
ما دیگه با برنامه نویس این پورتال کاری نداریم ولی مشتریان عزیز این پورتال اگه بخوان براشون بصورت رایگان Patch میکنم .
لطف كنيد كدها رو بذاريد با هم روش كار كنيم. شما تو فايل ويدئويي همه آدرس ها رو گرفته بودي!!! ما نيازي به ديدن آدرس يا سايت نداريم ما نمونه كدهاي آسيب پذير رو مي خوايم كه بتوني ببينم مشكل كار كجاست و در مورد بحث كنيم. اينطوري بارعلمي بچه ها بيشتر مي شه نه اينكه بيايم بگيم امنيت 99 درصد يا 10 درصد يا.... . ما توي آموزش چيزه خاصي نديديم فقط يه سفارش ثبت كرديد و ... .
اين يوزر مال دوستم بود من بجاش پست دادم.
با تشكر the_Edit0r