با سلام نیازمند گواهی اشتغال به تحصیل از دانشجویان محترم سایت برای اینترنت پارس آنلاین 512 :دی هر کی میتونه قیمت پلیز
with all the best wishes
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام نیازمند گواهی اشتغال به تحصیل از دانشجویان محترم سایت برای اینترنت پارس آنلاین 512 :دی هر کی میتونه قیمت پلیز
with all the best wishes
مگر برای گرفتن اینترنت 512 گواهی اشتغال به تحصیل نیازه !!؟
من یک مگابیت گرفتم چیزی نخواستن ! از کدام شهر ؟
من ده ها بار سروریس شارژ کردم با وجودی که هم گواهی تحصیل داشتم هم نامه از شرکتم داشتم ولی احتیاجی نبود همون دفعه اول که رفتم کلی هم تحویلم گرفتند وقتی خودمو معرفی کردم شناختن و گفتن اصلا نیازی نیست. ! بعد از اون هم پیک شرکتم رو میفرستادم برای تمدید و یا مشکلات خاص.
شما هم سعی کن دوست بشی با طرف اینجور جاها معمولا با مهندسی اجتماعی بیشتر سر و کار دارند تا مدرک.
برای افردا حقیقی نمیشه بیشتر از 128 گرفت(قانون)
با رائه کارت دانشجویی و امثال این میشه بالاتر پرفت
یا با جواز کسبی یا مدرک شرکتی و....
بله اینجا ایالت دزفول است :دی حالا اونجا رو نمیدونم اگه میتونید گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویی بدید قیمت لطفا
من با کارت زمان دانشجوییم گرفتم، (یعنی یه ماه بود درسم تموم شده بود)، چیزی نگفتن، گفت عیب نداره، فقط مدرک باشه و تا حالا مشکلی نداشتم
تو فامیلتون یه نفر دانشجو نبود ؟ البته بدون کارت هم میدن
پهنای باند بالاتر از 128 به صورت اختصاصی ممنوعه نه share. در ایران تمامی isp ها به صورت Share ارائه خدمات میدن پس موردی نداره (یکی از مسئولا هم به این نکته اشاره کرده بود) به همین دلیله که شرکتهای زیادی سرویسهای محدودشون رو با سرعتهای بالاتری ارائه میدن (جهت اتمام ترافیک و اجبار خرید دوباره و در آخر جلب مشتری!) و مشکلی هم ندارن. کسی هم گواهیشو بهتون نمیده (اگه آشنا نباشه) چون اگه بعدا تخلفی از طرف شما صورت بگیره برای ایشون هم مشکل پیش میاد (یه حالتی مثل ضامن شدن هست)
من دقیقا 15 روز پیش گرفتم 1 مگابایت هم گرفتم هیچی نخواستن جز پول
چه قد میتونی بدی برا مدرک مشخصات بده و چه مدرک با چه رشته