لیچ از سایت apkmirror.com
سلام من قبلا از apkmirror.com به راحتی لیج میکردم الان خطای دسترسی ممنوع میده یه ربات تلگرام داشتم اونم نمیتونه ازش فایل بگیره راهی هست ؟
پاسخ : لیچ از سایت apkmirror.com
سلام کسی میتونه در این مور د کمک کنه ؟
سلام
شاید آی پی سرور تون توسط مقصد بلاک شده باشه. چک کردید که پینگ می تونید به این دامنه بزنید؟
خطای دسترسی رو از سرور مقصد دریافت میکنید یا ربات تون اگر مثلاً آدرسی رو نتونست بگیره خطای دسترسی میده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
سلام
شاید آی پی سرور تون توسط مقصد بلاک شده باشه. چک کردید که پینگ می تونید به این دامنه بزنید؟
خطای دسترسی رو از سرور مقصد دریافت میکنید یا ربات تون اگر مثلاً آدرسی رو نتونست بگیره خطای دسترسی میده؟
سلام - والا ربات خودم نیست ربات @uploadbot تا همین چند روز پیش همه لینک هاشو میشد با این تبدیل به فایل کرد ولی الان نه با لیچ سایت خودم نه با این ربات نمیشه چیزی ازش دانلود کرد ولی با مرورگر خود پی سی یا موبایل میشه سازنده ربات هم گفته اپک میرر سرورهای های ما رو بلاک کرده apkmirror blocking our server from downloading
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delshad
سلام - والا ربات خودم نیست ربات @uploadbot تا همین چند روز پیش همه لینک هاشو میشد با این تبدیل به فایل کرد ولی الان نه با لیچ سایت خودم نه با این ربات نمیشه چیزی ازش دانلود کرد ولی با مرورگر خود پی سی یا موبایل میشه سازنده ربات هم گفته اپک میرر سرورهای های ما رو بلاک کرده apkmirror blocking our server from downloading
خب مطمئنا شما رو هم بلاک کرده یا تنظیمات امنیتی خاصی انجام دادن مثلاً انتی لیچی چیزی و اینا!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
خب مطمئنا شما رو هم بلاک کرده یا تنظیمات امنیتی خاصی انجام دادن مثلاً انتی لیچی چیزی و اینا!
یعنی راهی نیست بشه ازش لیچ کرد چطوری فرق کاربر و سرور رو تشخیص میده اخه
والا نمیدونم، خیلی راحت شناسایی میشن لیچر ها یا بات ها با Rate limit کپچا میزارن سر راهش!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmmm.masood
با پایتون ربات بنویسید
والا من بلد نیستم با خیلی اربات سازها هم حتی یه هندی صحبت کردم گفت ما راهی نداریم