درخواست دو سرور مجازی از ایران
سلام خدمت دوستان قبلا درخواست سرور مجازی دادم دوستان آفر دادن ولی بدون دقت کردن به موضوع.گفتم مجدد تاپیک بزنم و درخواست سرویس کنم
دوستان یه سرور ویندوز 2012 رم 4 ایران با ترافیک ترجیحا نامحدود یا یک به یک 500 گیگ ، هارد 100 گیگ ، سی پی یو 3000 و کانفیگ iis
و یه سرور ویندوز 2012 دیگه رم 4 با ترافیک نامحدود یا آپلود نامحدود ، با هارد یک ترا سی پی یو حداقل 3000 و کانفیگ iis(دوستان توجه کنید تاکید میکنم کانفیگ ssl رو تو این سرور ویندوز میخوام)
هزینه هر صد گیگ هارد رو حتما ذکر کنید
دوستان قیمت سرور ها رو تک تک اعلام کنن
دوستان سرور بی کیفیت معرفی نکنید چون زیر همین تاپیک اعلام میکنم فلان شرکت و سرویسش بی کیفیت بود.
پاسخ : درخواست دو سرور مجازی از ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ehsan.k
سلام خدمت دوستان قبلا درخواست سرور مجازی دادم دوستان آفر دادن ولی بدون دقت کردن به موضوع.گفتم مجدد تاپیک بزنم و درخواست سرویس کنم
دوستان یه سرور ویندوز 2012 رم 4 ایران با ترافیک ترجیحا نامحدود یا یک به یک 500 گیگ ، هارد 100 گیگ ، سی پی یو 3000 و کانفیگ iis
و یه سرور ویندوز 2012 دیگه رم 4 با ترافیک نامحدود یا آپلود نامحدود ، با هارد یک ترا سی پی یو حداقل 3000 و کانفیگ iis(دوستان توجه کنید تاکید میکنم کانفیگ ssl رو تو این سرور ویندوز میخوام)
هزینه هر صد گیگ هارد رو حتما ذکر کنید
دوستان قیمت سرور ها رو تک تک اعلام کنن
دوستان سرور بی کیفیت معرفی نکنید چون زیر همین تاپیک اعلام میکنم فلان شرکت و سرویسش بی کیفیت بود.
از اسیاتک با مجازی ساز KVM
سرور 1 هزینه ماهانه 150 هزار + یکبار کانفیگ مورد نظر شما 100 هزار - ترافیک 1 به 1 500 گیگ یک به ده نامحدود
سرور 2 هزینه ماهانه 350 هزار ترافیک 1 به 1 500 گیگ یک به ده نامحدود هر 100 گیگ هارد 20 هزار تومان
پلان های اصلی https://portal.teraserver.ir/cart.php
لازم به ذکر هست در صورت سفارش با توجه به موجودی فضای فعلی طی چند روز کاری هارد جدید جهت نصب به دیتاسنتر ارسال خواهد شد برای سرویس دهی به شما
پاسخ : درخواست دو سرور مجازی از ایران
با سلام و احترام
هزینه سرور شماره ۱ با ماهانه ۲۰۰.۰۰۰ تومان
هزینه سرور شماره ۲ با رعایت ترافیک ۱ به ۸ ماهانه هارد ۷۰۰ گیگ ماهانه ۳۰۰.۰۰۰ تومان
کانفیگ به صورت کامل با شماست
https://abnoos.com/cart.php?gid=23