درخواست سرور مجازی برای نرم افزار ipts
سلام
دوستان سرور مجازی میخوام حداقل 4 تا که با نرم افزار ipts مشکلی نداشته باشه و ران بشه
حتما میدونید که این نرم افزار برای بهترین بازدهی نیاز به رم 4 گیگ و سی پی یو 4000 گیگاهرتز داره
سرورها باید دارای ویندوز سرور 2012 باشن ، قیمت رو منصفانه بدید چون اگر بازدهیش خوب باشه حتما تمدید میکنم و تا سالها نیاز دارم !
کاره من با این نرم افزاره ممکنه تعداد بالاتری هم سرور بخرم اگر کیفیت سرورها افت نکنه اذیت نکنه
حالا ممنون میشم آفرهاتون رو بفرمایید.
پاسخ : درخواست سرور مجازی برای نرم افزار ipts
سلام
از انگلستان آلمان و ترکیه در خدمتیم
پیشنهاد ما انگلستان هست
برای مشاوره با ما در تماس باشید
همچنین کد تخفیف ۲۰ درصد دائمی برای کاربران انجمن تا روز جمعه فعال میباشد
کد تخفیف: whtir2020
https://myhbd.net
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranipic
سلام
دوستان سرور مجازی میخوام حداقل 4 تا که با نرم افزار ipts مشکلی نداشته باشه و ران بشه
حتما میدونید که این نرم افزار برای بهترین بازدهی نیاز به رم 4 گیگ و سی پی یو 4000 گیگاهرتز داره
سرورها باید دارای ویندوز سرور 2012 باشن ، قیمت رو منصفانه بدید چون اگر بازدهیش خوب باشه حتما تمدید میکنم و تا سالها نیاز دارم !
کاره من با این نرم افزاره ممکنه تعداد بالاتری هم سرور بخرم اگر کیفیت سرورها افت نکنه اذیت نکنه
با سلام
هزینه هر 1گیگاهرتز پردازشگر بیشتر 50 هزارتومان میباشد.
http://mizbanaval.com/dl/s2.png
نکات قبل از خرید :
- موقعیت سرور ها داخل کشور میباشد
- تحویل سرویس ها در کمترین زمان ممکن انجام می پذیرد (مگر نیاز به کانفیگ خاصی باشد)
- قیمت های درج شده ثابت میباشند و برای تمدید تغییری نمیکند
- تمدید سرور ها در حال حاظر به صورت ماهیانه میباشد.
- استفاده از سرور ها برای کرک - هک- اسپم - موارد خلاف قوانین کشوری (تونل و...) ممنوع میباشد.
- امکان ارائه تست وجود ندارد اما سرور شما دارای 7 روز گارانتی میباشد
- قیمت ها تنها از طریق انجمن معتبر میباشد.
- این سرور ها دارای انتی دیداس میباشند
- سرور ها دارای بکاپ نمیباشند اما در صورت نیاز میتوانید سرویس بکاپ را به صورت مجزا از طریق تیکت درخواست بفرمایید.
- سرور ها تک ایپی میباشند و ایپی اضافه ارائه نمیگردد.
- سرور کاستوم موجود نمیباشد و تنها هارد قابل اپگرید میباشد برای اپگرید پردازشگر و رم میتوانید به پلن بالاتر ارتفا بفرمایید
- برای استفاده از خدمات میزبان اول نیاز به احراز هویت میباشد.
ساعات کاری بخش فروش و پشتیبانی و تحویل سفارشات:
شنبه - چهارشنبه : 9 صبخ تا 7:30 عصر
پنج شنبه : 9 صبح تا 4 عصر
جمعه : تعطیل
استفاده از سرویس های میزبان اول تحت شرایط و قوانین نوشته شده میباشد.لطفا قبل از خرید مطالعه بفرمایید.
در صورتی که قبل از سفارش موارد بالا را مطالعه نفرمایید در صورت بروز اختلاف هیچ هزینه ای عودت نمیگردد.
کارشناسان ما منتظر شنیدن صدای گرم شما هستند:
021-88339415
پاینده باشید
با سلام و احترام
Cpu 2 Core
Ram 4 GB
Storage 40 GB NVMe
Ip Address 1
Port 1 Gbps
Bandwidth Unlimited
Location Germany
ماهانه 110.000
سرور مجازی آلمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranipic
سلام
باسلام
خرید سرور مجازی ایران
خرید سرور مجازی خارج
باسلام
دوست عزیز انواع سرور مجازی با 501درصد تخفیف ویژه موجود است جهت اطلاع از شرایط از طریق تیکت در ارتباط باشید:
https://www.hostnetwork.ir/vps-nvme
شماره تماس:08131664
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranipic
سلام
با سلام
از چه لوکیشنی نیاز دارید ؟
ایران یا خارج کشور
از آلمان با سرعت بالا در خدمتیم
http://pulseserver.net/client/cart.php
هارد Nvme
درودواحترام
با توجه به درخواست شما پیشنهاد می کنم از پلن سوم سرور مجازی ایران در دیتاسنتر شاتل استفاده بفرمایید.
برای دریافت مشاوره در زمینه خرید سرورمجازی میتوانید همین حالا با کارشناسان پشتیبانی ماهان سرور تماس بگیرید.
مرکز ارتباط تلفنی : 021-47624211
ارسال تیکت
ثبت نام در سایت