خریدار دامنه دات کام انگلیسی تا یک تومن
سلام دوستان من خریدار دامنه تا یک میلیون تومن هستم یکم بالا پایینترم اوکی هست ولی متاسفانه زیاد سرمایه اولیه ندارم.
بنابراین همین حدودا اگه کسی دامنه داره میخرم. نکته اینه که اسم دامنه انگلیسی باشه یا یک نامی باشه که مفهوم داشته باشه برای مردم دنیا.
نامهای فینگلیش ایرانی که برای انگلیسی زبانان نا آشناست پیشنهاد ندید.
فرقی هم نداره کدوم رشته پیشنهاد بدید شما فقط پیشنهاد بدید.
پاسخ : خریدار دامنه دات کام انگلیسی تا یک تومن
منظورتون این هست که دامنه رند با این قیمت لازم دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
منظورتون این هست که دامنه رند با این قیمت لازم دارید ؟
نه آنچنان رند باشه نه آنچنان غیر رند.
من اینجوری هم قبول دارم که اگر کسی اسمی داره و چک کرده که دامنه ثبت نشده به من اون اسم رو بفروشه و برم سراغ ثبتش فقط من در جریان نیستم که اعتماد سازی در این چنین حالتی چطور میتونه ممکن باشه چون هم طرف مقابل باید جوری باشه که برای زحمتی که کشیده و دامین رو پیدا کرده زحمتش هدر نره و مطمئن بشه که پول بهش میرسه هم جوریه که من باید حتما قبلش ببینم تا اوکیش رو بدم بعد به طرف واریز کنم پولو. میدونید منظورم چیه؟ برای همینه که این موارد باید در نظر گرفته بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jj191
سلام دوستان من خریدار دامنه تا یک میلیون تومن هستم یکم بالا پایینترم اوکی هست ولی متاسفانه زیاد سرمایه اولیه ندارم.
بنابراین همین حدودا اگه کسی دامنه داره میخرم. نکته اینه که اسم دامنه انگلیسی باشه یا یک نامی باشه که مفهوم داشته باشه برای مردم دنیا.
نامهای فینگلیش ایرانی که برای انگلیسی زبانان نا آشناست پیشنهاد ندید.
فرقی هم نداره کدوم رشته پیشنهاد بدید شما فقط پیشنهاد بدید.
تماس بگیرید موجود هست
http://shiraz.technology/contact-us
اوکی اگر دوستان لطف کنن من دسترسی به تلگرام ندارم یا پیشنهادشون رو اینجا بدن یا بهم پیام خصوصی کنن ممنون. با دوستان تاپیک هم در حال صحبت هستم