سلام دوستان
برای راه اندازی سرویس وبلاگ دهی آیا باید مجوز گرفت ؟
چه سیستمی بهتره ؟
روی سرور اختصاصی باشه یا فعلا روی هاست هم جواب میده؟
مرســــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
برای راه اندازی سرویس وبلاگ دهی آیا باید مجوز گرفت ؟
چه سیستمی بهتره ؟
روی سرور اختصاصی باشه یا فعلا روی هاست هم جواب میده؟
مرســــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــی
فکر نمیکنم نیاز به ثبت داشته باشه خیلی ها زدن فقط واسه اطمینان در سایت ساماندهی ثبت کنین کافیه
فکر نمیکنم واسه شروع نیاز به اختصاصی داشته باشید vps یا هاست اشتراکی کافیه
پیشنهاد میکنم از سیستم های فروشی استفاده کنید نه نال شده که نیمه راه کم میارن
سلام
من سیستم فروشی پیدا نکردم
آیا ورد پرس خوبه؟
اسکریپت وبلاگدهی سایت تک بلاگ – Takblog | ایران هکس - ابزار گرافیک و اسکریپت های کاربردی
چطوره؟
بله وردپرس خوبه ولی باید یه حرفه ای مدیریتش کنه...!
من iblogger ای بلاگر مال منو دوستم بود ولی بخاطر نداشتن اسپانسر و هزینه مال از دست رفت
iblogger.ir
-----------------------------------------------------------
باید از سرور مجازی استفاده کنی هاست جواب گو نیست اگه واقعا میخوای بهش بچسبی...!
سلام
اولا پیشنهاد می کنم از اسکریپت های نال استفاده نکنید به هیچ عنوان! از پرتالی استفاده کن که پشتیبانی داشته باشه، حالا رایگان (اوپن سورس یا اسکریپت اختصاصی) ! تجربه شخصی
دوما باید ثبت کنید، میرید به مرکز ارشاد در تهران(دفتر جرائم رایانه ای) فرم سایت خدماتی پر می کنید، سایت های بلاگفا، میهن بلاگ، و... همشون این فرم رو پر کردن
سوما به هیچ عنوان هاست اشتراکی رو پیشنهاد نمی کنم، حداقل سرور مجازی!
چهارما سعی کن تبلیغات روی سرویست نذاری! حداقل فعلا، من سرویس وبلاگدهی دیدم که یک هفته بود افتتاح شده بود بیش از 100 تا تبلیغ فعال داشت، از سایت های فروش درصدی برای خودش تبلیغات میکرد تو سرویس نه نظرت کسی میاد توش وبلاگ نویسی کنه؟؟؟
پنجما کمی دیر به فکر سرویس وبلاگدهی افتادی، دیگه خز شد، نتیجه ای نمی گیرید جز اینکه سرویس متفاوتی داشته باشید
موفق و پیروز باشید
دنبال اینکار نرو . وبلاگ دهی از رده خارجه
بله دیگه ارزش نداره
ولی از هاست اشتراکی فعلا و تا بعد وی پی اس و بعد ها سرور و بعد ها دیتاسنتر انشاالله
و وردپرس خوبه
بلاگها نمونه وردپرس هست
به نظر بنده حتما مجوز دریافت کنید و یا اگر تمایلی به دریافت مجوز ندارید حتما در سایت ساماندهی وزارت ارشاد عضو بشید.
در مورد میزبانی حتما حداقل روی وی پی اس شروع بکار کرده و برای اینکه جان بگیرد هزینه زیاد کنید.
سلام
راه اندازی یک سیستم وبلاگدهی چند تا چیزو نیاز داره که میگم خدمتتون:
1- میزبانی با آپتایم 100% و امنیت خوب و بالا و همچنین سخت افزار قوی
2- سیستم وبلاگدهی بسیار خوب و قوی در عین حال ساده!
3- دست کم 2 3 نفر که واقعا وقتشون رو روی این کار بذارن و همینطور دانش برنامه نویسی خوبی داشته باشن
4- داشتن اسپانسر یا اینکه خودتون سرمایه ای در نظر بگیرید برای مدت 6 ماه و واقعا برای سایت خرج کنید!
هر سایتی که بخواین بزنید اگر برنامه ریزی صحیح داشته باشید و واقعا اهمیت براش قائل بشید 100% بازده بسیار خوبی خواهد داشت!
روز بخیر
شما باید شرایطی اینجا کنید که با رقبای قدرتمندی مثل پرشین بلاگ و بلاگفا رقابت کنید