چرا سرعت سایت اینقدر پایینه؟
من خیلی وقته توی این فکرم که سرعت این فروم چرا اینقدر پایینه.خب مطالب زیاده اما من هم با Adsl چک کردم و هم با دیالاپ....توی هر دو سایت دیر بالا میاد.حتی من تصاویر رو هم در هر دو تا دیالاپ و پرسرعت غیرفعال کردم اما بازم نسبت به خودش خیلی دیر میاد بالاونمیدونم این فقط برای محلی که ما هستیم هست یا در کل اینجوریه
فروم پی تی و مجیدانلاین رو هم چک کردم...هر سه تاشو همزمان چک کردم اما این سایت حداقل 40 ثانیه طول میکشه هدر سایت لود بشه.
نزدیک به 30 تا تب از پی تی رو باز کردم...ده تاش کامل با تصویر لود شد اما صفحه اول اینجا خیلی کند اومد بالا...
پاسخ : چرا سرعت سایت اینقدر پایینه؟
کمتر از ۱ ثانیه باز میشه !
مشکل از سرور سایت نیست ، این روز ها isp ها همه چیزو لیمیت کردن :(
بقیه دوستان هم مشکلی دارند ؟
دروود
بله،چند روزی است که شتاب بارگزاری کم شده است!
*یک پینهاد: می توانید از افزونه های کش استافده نمایید.
سرعت سایت با 512 خوبه ولی با دایال آپ افتضاحه
اگر مدیران چاره ای برای این موضوع پیدا کنند .بازدید سایت به این خوبی بیشتر می شود
بله با دیال آپ که حرفشو نزن...من دسترسی به پرسرعت ندارم و با دیال آپ دارم الان کار میکنم مجبورا.اما گفتم با adsl 512 هم چک کردم بازم تعریفی نداره.سرعت بسیارکنده....ما که همه هم و غممون شده این سایت و فرومشو بچه هاش..... :))
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
اینو گفتم چون با فروم های دیگه هم مقایسه کردم....میتونید تست کنید.مثل پی تی که خیلی مطالب بیشتری داره اما سرعت بالاتری داره.حیفه اینجاست
با سلام
من با adsl مشکلی ندارم
یکی دوبار از دسترسی خارج شد سایت. ولی از نظر سرعت منم مشکلی ندارم.
در صدم ثانیه باز میشه . مشکلی نیست.