من یه سایت دارم که با جوملا راه اندازی کردم . حالا می خوام دقیقا یکی مثل این داشته باشم ولی روی یه هاست و دامنه دیگه .
اگر بک آپ از این بگیرم و ببرم روی اونیکی هاست باز کنم میشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه سایت دارم که با جوملا راه اندازی کردم . حالا می خوام دقیقا یکی مثل این داشته باشم ولی روی یه هاست و دامنه دیگه .
اگر بک آپ از این بگیرم و ببرم روی اونیکی هاست باز کنم میشه ؟
ّبله میشه
کل فایلها رو زیپ کن بریز تو هاست جدید
بک آپ رو هم import کن.
شما می تونی از دیتابیس یه خروجی sql بگیری و هم چنین یه بک آپ از فایل هات
و اونا رو به راحتی انتقال بدی
با سلام
دوست گرامی چاره کار یک فول بک آپ هست مشکل حل میشه
تمامی سیتسمهای مدیریت محتوا از دو بخش تشکیل شده اند
فایلهای اجرا کننده که اسکریپتها هستند
و یک مخزن یا بانک اطلاعاتی که شما اونو به راحتی نمیبنیید.
برایا نتقال جوملا به این دوتا احتیاج دارید.
اول برید کنترل پنل و در بخش دیتابیسها گزینه phpmyadmin رو پیدا کنید و واردش بشید
در منوی سمت چپ لیست تمامی دیتابیسها هست اسم دیتابیستون هرچی که هست کلیک کنید و بازش کنید
وقتی که باز شد به چیزی دست نزنید( توصیه میکنم توی همین بخش اصلا به چیزی دست نزنید و فقط کاراییک ه گفته شد هرو انجام بدید )
وقتی که باز شد گزینه export رو بزنید
و در این مرحله در قسمت پایین save as file رو تیک بنزید و گزینه اکسپورت رو بنزید تا دانلودش کنید این از جداول دیتابیسک ه دریافت شد
حالا بخش بعدی کپی فایلهاست به کنترل پنل و فایل منیجر بروید و تمامی پوشه جوملایی رو داخل یک پوشه بریزید و زیپش کنید و اون هم دانلود کنید.
حالا در هاست جدید پوشه جوملایی رو در جایی قبلا بوده کپی کنید.
به داخل phpmyadmin برید و یک بانک اطلاعاتی هم نام بانکی که در هاست قبلی داشتید بسازید
و روی اون کلیک کنید و وقتی که باز شد این بار گزینه import رو بزنید و فایلی که دانلود شده رو با زدن گزینه browse از روی سیستم اپلود کنید.
وقتی که اپلود تموم شد از این محیط سریعا خارج بشید
نکات دیگر ( فایل config رو از داخل پوشه جوملا باید دستکاری کنید .
دستکاری هم به این شکل هست که وقتی بانک اطلاعاتی جدید رو میسازید username بانک اطلاعاتی جدید رو باید در این فایل کانفایگ وارد کنید همچنین ادرس و مسیر پوشه ها و...
تموم میشه میره پی کارش.
موفق باشی