جوملا یا دورپال؟ کدام cms مورد علاقه شماست؟
با سلام خدمت تمامی دوستان.
بعد از سالها امروز برای تست روی لوکال هاستم دروپال را تست کردم(آخرین ورزن موجود 6.20)
واقعا لذت بردم از سادگیش و قدرتش.
نسبت به جوملا راحت تره. ساده تره. کاربردی تره.
خواستم بودنم نظر شما دوستان درباره این دو cms چیه؟
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
توی تایپ مشکلی ایجاد شد و هر دو مورد را جوملا نوشتم. مدیران اگر ممکنه یکی از جوملا ها را به دروپال تغییر دهند :-ss
پاسخ : جوملا یا دورپال؟ کدام cms مورد علاقه شماست؟
پس فعلا رای نمی دم چون معلوم نیست کودوم دروپال میشه.
دوست من دروپال دارای سیستم ساده هست ولی مثل جوملا انعطاف پذیر نیست و نمیشه هر نوع سایتی رو باهاش در آورد و دروپال نصبت به جوملا افزونه های بسیار کمی داره و لی جوملا بسیار وسیع تر کار شده.
پس رای من جوملا هست
من با دروپال کار نکردم.اما با این مخالفم که میگید انعطاف پذیر نیست.
تو دروپال با دو تا ماژول Views و CCK می تونی کار هزار تا ماژول جوملا انجام بدی.
و سایت هایی رو دیده بودم که با دروپال کار شده بود و خیلی جالب بودن.ضمن اینکه اتفاقا وقتی همه چیز آماده نباشه و قرار باشه با ماژول های پایه خیلی چیزها ایجاد بشه انعطافش بیشتره
ضمن اینکه بازم میگم من چندان با دروپال کار نکردم ولی از امنیتش خیلی تعریف شنیدم.
نقل قول:
پس فعلا رای نمی دم چون معلوم نیست کودوم دروپال میشه.
دوست من دروپال دارای سیستم ساده هست ولی مثل جوملا انعطاف پذیر نیست و نمیشه هر نوع سایتی رو باهاش در آورد و دروپال نصبت به جوملا افزونه های بسیار کمی داره و لی جوملا بسیار وسیع تر کار شده.
پس رای من جوملا هست
نظر شما محترم است....اما به هیچ عنوان درست نیست...تقریبا غیرحرفه ای ترین نظر رو شما دادید...
دروپال انعطاف پذیر ترین سیستم طراحی سایت در جهان است..خیلی از کاربران حرفه ای دروپال این سیستم را cms نمی نامند بلکه معتقدند این سیستم یک CMF هست...
در مورد جوملا هم بهتر بود کمی ابتدا دانشتون بالا بود و به دور از تعصب واقعیت را میگفتید...جالب اینجاست که جوملا هم خودش مدعی است که بیشتری ماجول ها را دارا میباشد...
جوملا به تازگی خیلی ذوق کرده و گفته با شش هزار تا ماجول و امکانات پیشتاز است...بخوانید
خیلی جالــــــبه خب....دروپال با داشتن 7,695 ماجول و افزونه معتبر (تازه معتبرهایی که از طرف کمپانی تایید شده اند) هیچ وقت چنین ادعایی را نکرده است.
719001 (بیشتر از این تعداد) کاربر دارد که به طور حرفه ای کار میکنند...
پس فکر میکنم جوملا حالا حالا ها کار دارد تا پیشتاز باشد...
حیف دروپال است که اینچنین مک لطفی شود .... در حال حاضر دو وبسایت به طور کامل و رسمی دارند این سیستم رو به فارسی ساپورت میکنند...قرار بر این شده که ترجمه ها و قالب های فارسی بسیاری به سرعت ترجمه شوند و در فادروپال جمع آوری شوند...البته امید است که این سه وبسایت با هم هماهنگ تر شوند...لقب نخستین وبسایت پشتیبانی دروپال قطعا متعلق به irdrupal میباشد که از طرف cmstalk نیز این وبسایت به عنوان پشتیبانی اصلی دروپال در ایران معرفی شده...اگر چه من و جناب موسوی و سایر دوستان تیم فعلا کمتر به این سایت میرسیم...اما در آینده ای نزدیک شاهد یک حرکت بزرگ خواهید بود...
این چجور نظر سنجی هست که هر دو گزینه هم جوملا هست ؟
خب معلومه جوملا بسیار بهتر از دروپاله . (البته نظر شخصی ) .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
om!d-D
نظر شما محترم است....اما به هیچ عنوان درست نیست...تقریبا غیرحرفه ای ترین نظر رو شما دادید...
دروپال انعطاف پذیر ترین سیستم طراحی سایت در جهان است..خیلی از کاربران حرفه ای دروپال این سیستم را cms نمی نامند بلکه معتقدند این سیستم یک CMF هست...
در مورد جوملا هم بهتر بود کمی ابتدا دانشتون بالا بود و به دور از تعصب واقعیت را میگفتید...جالب اینجاست که جوملا هم خودش مدعی است که بیشتری ماجول ها را دارا میباشد...
جوملا به تازگی خیلی ذوق کرده و گفته با شش هزار تا ماجول و امکانات پیشتاز است...
بخوانید
خیلی جالــــــبه خب....دروپال با داشتن
7,695 ماجول و افزونه معتبر (تازه معتبرهایی که از طرف کمپانی تایید شده اند) هیچ وقت چنین ادعایی را نکرده است.
719001 (بیشتر از این تعداد) کاربر دارد که به طور حرفه ای کار میکنند...
پس فکر میکنم جوملا حالا حالا ها کار دارد تا پیشتاز باشد...
حیف دروپال است که اینچنین مک لطفی شود .... در حال حاضر دو وبسایت به طور کامل و رسمی دارند این سیستم رو به فارسی ساپورت میکنند...قرار بر این شده که ترجمه ها و قالب های فارسی بسیاری به سرعت ترجمه شوند و در فادروپال جمع آوری شوند...البته امید است که این سه وبسایت با هم هماهنگ تر شوند...لقب نخستین وبسایت پشتیبانی دروپال قطعا متعلق به irdrupal میباشد که از طرف cmstalk نیز این وبسایت به عنوان پشتیبانی اصلی دروپال در ایران معرفی شده...اگر چه من و جناب موسوی و سایر دوستان تیم فعلا کمتر به این سایت میرسیم...اما در آینده ای نزدیک شاهد یک حرکت بزرگ خواهید بود...
هرکی با هر سیستم بیشتر کار کرده باشه میگه اون بهتره
دروپال سیستم فوق العاده قدرتمندی هست ولی انعطاف لازم برای کارهای حرفه ای رو نداره
خلاصه جوملا خیلی بهتره :دی
بین جوملا و جوملا من جوملا رو انتخاب میکنم :d
سلام
والا هر جفتش جوملا بود نمیدونم شاید من حواسم نبود ولی در هر حال منم جوملا انتخاب میکنم چون واقعا از هر لحاظ کامل هست ...
موفق و پیروز باشید
بین این ۲ تا من نیوک رو انتخاب میکنم:55:
جوملا.