پاسخ : راحت شدید نالرز تعطیل شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ninos
واقعا براتون متاسفم تنها سایتی که میشناختم تو فضای ایران که توش مرام پیدا مشیه تعطیل شد واقعا برای شما شایعه ساز ها متاسفم خیلی نامردین به کوری چشم حسودان شاید چایی دیگر ادامه پیدا کند
لرز تعطيل شد تا هم خيال خود و هم خيال خيليا رو راحت كنه ! متاسفانه آخر خدمات رايگان هميشه همين بوده و هست ! نالرز گروهي بود تا از كلاه برداريا جلوگيري كند و ... اما با چسباندن وصله ها و انگ بر سينه ي مديران موجب شد نالرز تعطيل شد
نالرز از نخست دشمنان زيادي داشته است .
متاسفانه اين امور موجب شد كه رفته رفته همگام با پيشرفت گروه انجام پروژه هاي شخصي گروه نيز به نام نال و هك شده مورد استفاده شده بر روي سايت ها ادامه يابد
از همينرو بر اين شديم نالرز را متوقف و تعطيل نماييم
دامنه و بك آپ نالرز به فروش ميرسد جهت خريد با ايميل زير مكاتبه نماييد
حجم بك آپ : 1 گيگابايت { همراه با فايل . قالب . بانك اطلاعاتي }
برای فضای نت ایران متاسفم
نینوس
جالبه . حالا اینا مگه از خودشون چی داشتن ، جز اینکه زحمات یه عده رو به راحتی به باد میدادن و برای عموم به اشتراک میزاشتن . امیدوارم همه این سایتها مثل همین سایت تعطیل شن .
تقصیر خودشون بوده. این حرف و حدیثها پشت سر همه هست. اونا چرا تسلیم شدن؟
برای اینجور افراد واقعا ...................
:109:
:109:
به کوری چشم دشمنان و بدخواهان و بنا به درخواست های کاربران فعلا توسط مدیران انجمن باز شده دوما یه بیست باری فکر کنم گفتم که نالرز اولا اسکریپتایی پابلیک می کنه که 1.تاریخشون تموم شده2.نسخه ی جدید اومده باشه3.توسط عده ای سودجو به فروش بره
خود من سیستم مدیریت هاستینگ سیگما آخرین نسخه رو می خواستم پابلیک کنم مدیران بافهم نالرز اجازه ندادند یا مثلا هزاران قالب هاستینگ که بنا به شعور مدیران پابلیک نشد
هر چه قدر این حرف های بی پایه و اساس شما بیش تر باشه مارو خوشحال می کنه که پیشرفت کردیم و دشمنان موندن چیکار کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ninos
به کوری چشم دشمنان و بدخواهان و بنا به درخواست های کاربران فعلا توسط مدیران انجمن باز شده دوما یه بیست باری فکر کنم گفتم که نالرز اولا اسکریپتایی پابلیک می کنه که 1.تاریخشون تموم شده2.نسخه ی جدید اومده باشه3.توسط عده ای سودجو به فروش بره
خود من سیستم مدیریت هاستینگ سیگما آخرین نسخه رو می خواستم پابلیک کنم مدیران بافهم نالرز اجازه ندادند یا مثلا هزاران قالب هاستینگ که بنا به شعور مدیران پابلیک نشد
هر چه قدر این حرف های بی پایه و اساس شما بیش تر باشه مارو خوشحال می کنه که پیشرفت کردیم و دشمنان موندن چیکار کنن
شما با این تاپیک قصد دارید به کجا برسید؟ لطفاً بدون توهین به دیگران ادامه دهید. اگر کسی به شما توهینی کرده هم میتوانید لینک را برای من ارسال کنید که رسیدگی کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
شما با این تاپیک قصد دارید به کجا برسید؟ لطفاً بدون توهین به دیگران ادامه دهید. اگر کسی به شما توهینی کرده هم میتوانید لینک را برای من ارسال کنید که رسیدگی کنم.
من قصد توهین ندارم اگرم اینطوریه که اینجوری برداشت میشه معذرت می خوام
ولی خوب یه عده ای بدون داشتن اطلاعات دارند نالرز رو محکوم می کنند کلا من هم با نال کردن و کرک کردن مخالفم ولی نه در شرایط فعلی ایران وقتی که اسم نالرز میاد بعضیا طوری برخورد میکنندانگار با غول طرفند
متاسفانه این روند باعث پسرفت ما میشه و همیشه باید دستمون جلوی برنامه نویسهای خارجی دراز باشه . خوشبختانه ما که تا به حال از اسکریپتهای نول شده استفاده نکردیم و حتی ویندوز کامپیوترم هم لایسنس داره .
این کار محیط کشور رو برای تلاش برنامه نویسان ایرانی نا امن میکنه و همیشه باید دستمون به طرف اجنبیها دراز باشه .
این یک جور تبلیغ برای این سایت نیست؟ چون اصلا همچین اسمی رو در فضای سایبری ایران! نشنیده بودم :))
خوب شاید برداشت شما از فضای سایبری ایران یه جیز دیگه بوده که نشنیدین
مدیران محترم به نظرتون این یه نوع توهین نیست؟