پاسخ : کسی nic آشنا داره؟
منم این بلا سرم اومد یه روز کاری طول کشید پسوردمو پس گرفتم 8-|
منم همچین اتفاقی واسم افتاد یه بار . با نرمی باهاشون صحبت کردم . یه نامه هم فرستادم براشون با امضاء و شناسنامه و کارت ملی و مخلفات :d بعد تا دیدن کلکی در کار نیست خودش داسه یاداوری رمز عبورم بهم راهنمایی کرد . و بعد هم حل شد . خلاصه یه جوری حرف بزن که مطمئن بشن اکانت مال خودته
درست حرف زدم به خدا.. فقط موندم دیگه کتبی چی هست!! خوب بگن شناسنامه و.. کپیشو براشون ایمیل کنم.دیگه کتبی چی هست؟کتبی تا برسه به دستشون و حالا تا بخونندش و... فکر کنم 2 -3 هفته ای الافیم!! تو این مدت چه خاکی بر سر بریزیم!
نه ، فکر کنم منظورشون اینه که شما نامه رو تایپ کنی بعد اسکن کنی ، امضاء بزنیو واسشون عکس رو بفرستی . من همین کارو کردم . ایرادی نگرفتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HematYar
نه ، فکر کنم منظورشون اینه که شما نامه رو تایپ کنی بعد اسکن کنی ، امضاء بزنیو واسشون عکس رو بفرستی . من همین کارو کردم . ایرادی نگرفتن
آره ، مثل درخواست انتقال ، بنویس درخواست بازیابی رمز عبور رو داری ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
درست حرف زدم به خدا.. فقط موندم دیگه کتبی چی هست!! خوب بگن شناسنامه و.. کپیشو براشون ایمیل کنم.دیگه کتبی چی هست؟کتبی تا برسه به دستشون و حالا تا بخونندش و... فکر کنم 2 -3 هفته ای الافیم!! تو این مدت چه خاکی بر سر بریزیم!
مگه واسه انتقال هم تعهد کتبی نمی گیرن ؟ اینم مثل همون
تازه خوب گیر دیگه ای ندادن ...حالا فرستاده بودید شاید تا حالا کارتون حل شده بود:)
نیاز به ارسال نامه هم نیست می تونید واسشون فکس کنید
البته خط فکسشون واقعا شلوغه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Milad-H
نیاز به ارسال نامه هم نیست می تونید واسشون فکس کنید
البته خط فکسشون واقعا شلوغه
تا 100 تا چیزی نمونده!
سلام
والا سر ما این موضوع در اومد برای ما یهه متن فرستادن گفتن باید برید محضر ( اسناد رسمی ) خلاصه با کلی نامه بازی اجازهه میدن رمز عوض بشهه یا کد ملی چیزی تغییر کنه خلاصه موندم چیکار کنم شر نشه ...
موفق و پیروزباشید