پاسخ : مشکل SMS با Pingdom
تمام Provider های SMS کشور های انگلیس + آمریکا پیش شماره های 0098 رو بستند .
من توی Pingdom کار نکردم و نمیدونم ولی جای دیگه به همین مشکل برخورد کردم و خیلی بد هست
من الان اعتبار ندارم! اما تا 3-4روز پیش اس ام اس میومد برام!
ایرانسل هم هستم در ضمن!
شما چرا همش به انگل یسی ها چسبدید!
یکی از بهترین سایت های آپتایم ایرانی که کارش حرف نداره و زیر مجموعه شرکت هاست ایران هست : سایت آپتایم سرویس مانیتورینگ وب سایت و سرور اختصاصی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
شما خودتون هم که از Pingdom استفاده میکنید.
دوست عزیز بحث این تاپیک در مورد مشکل بنده هست، لطفا فقط اگر پاسخی در این رابطه دارید بفرمایید
با توجه به اینکه شما هم از خدمات پینگدم استفاده میکنید، آیا در دریافت SMS مشکل ندارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANOR
شما خودتون هم که از Pingdom استفاده میکنید.
دوست عزیز بحث این تاپیک در مورد مشکل بنده هست، لطفا فقط اگر پاسخی در این رابطه دارید بفرمایید
با توجه به اینکه شما هم از خدمات پینگدم استفاده میکنید، آیا در دریافت SMS مشکل ندارید؟
پینگدام فقط ایمیل میفرسته و ما هم فقط برای مشاهده وضعیت آپتایم برای کاربران آیکنش رو قرار دادیم
ولی برای مانیتورینگ دقیق سرور از سایت آپتایم سرویس مانیتورینگ وب سایت و سرور اختصاصی استفاده می کنیم چون هم خیلی دقیق هست و هم sms هاش از طریق داخل ایران ارسال میشند و مشکل تحریم هم ندارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
پینگدام فقط ایمیل میفرسته و ما هم فقط برای مشاهده وضعیت آپتایم برای کاربران آیکنش رو قرار دادیم
ولی برای مانیتورینگ دقیق سرور از
سایت آپتایم سرویس مانیتورینگ وب سایت و سرور اختصاصی استفاده می کنیم چون هم خیلی دقیق هست و هم sms هاش از طریق داخل ایران ارسال میشند و مشکل تحریم هم ندارند
ممنون از راهنماییتون
به نظر امکانات خوبی داره
ولی مثل اینکه بخش افزایش اعتبار و ارتقائش مشکل داره
ایمیل زدم بهشون ببینم چی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
تمام Provider های SMS کشور های انگلیس + آمریکا پیش شماره های 0098 رو بستند .
من توی Pingdom کار نکردم و نمیدونم ولی جای دیگه به همین مشکل برخورد کردم و خیلی بد هست
Pingdom در کشور سوئد هست و پرووایدرهای سوئد با ایران مشکلی ندارن
به خاطر 23+2 به من هست ! صبر کنید درست می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirHosein
به خاطر 23+2 به من هست ! صبر کنید درست می شه
جان؟
متوجه منظورتون نشدم!
دوستان پینگدام ثبت نام رایگانش رو برداشته؟ هر چی گشتم ثبت نام رایگان نداشت!