سلام،
یک گروه محلی شهر و استان میخوام بزنم ، میخوام سریع و راحت افراد محلی شهر و استان رو توش عضو کنم .
دنبال یک ربات کم هزینه هستم برای مدیریت افراد داخلش.
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
تلگرام
@aminun1
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام،
یک گروه محلی شهر و استان میخوام بزنم ، میخوام سریع و راحت افراد محلی شهر و استان رو توش عضو کنم .
دنبال یک ربات کم هزینه هستم برای مدیریت افراد داخلش.
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
تلگرام
@aminun1
شما همچین کاری نمیتونید بکنید
اینکار spam هست و تلگرام هم اساسی ضد اسپمه:(
آها من یه جور دیگه متوجه شدم
من فکر کردم رباتی میخواهید که افراد رو به گروه اضافه کنه (این امکان نداره بعد از چند تا اضافه کردن بلاک خواهد شد)
شما رباتی میخوای که پیام ها رو کنترل کنه
هر کسی سه نفر اضافه نکرده نتونه پیام بده تو گروه
این امکانش هست
:39:توی نت بگردید شاید سورس رایگان پیدا کردید
اگر نه پس به یه برنامه نویس ربات بدید تا بنویسه
قیمت من برای اینکار 500 هزار تومانه
سلام توضیح بیشتر میدید
- - - Updated - - -
سلام این شکلی بلاک میشه
- - - Updated - - -
سلام چرا بلاک میشود
سلام ما در گروه های خودمون استفاده میکنیم راضیم:
@MagicShieldBot - رایگان هست و هم مدیریت میکنه هم میتونین تنظیم کنین برای اد یا عضویت اجباری در کانال + پیشنهاد میشه ویژه کنید ربات رو ماهانه 5 تومن.
@isnullbot - مدریریت گروه ماهانه 5 تومن
@addshanbot - عضو گیر + عضویت اجباری در کانال ماهانه 3 تومن
- - - Updated - - -
عزیز ایشون اشتباه گرفتن منظور دوستمونو وگرنه با استفاده از ربات میدیریت یا اد اجباری بلاک نمیشه...
این ربات رایگانه
@addshanbot
همچین چیزی هم باشه برای شروع خوبه ،
منتها بدی ای که داره اینه که هر کاربری داخلش عضو میشه ، پیام میاد که همه میتونن ببینن و اون این هست که باید ایکس نفر عضو ربات کنید ، این پیام و پیام های مشابه رو نمیخوام در گروه ارسال بشه یا بعد چند دقیقه پاک کنه خود ربات،یا فقط خود شخص بتونه ببینه ، یا در پی وی بتونه بفرسته ،
کلا پیام های اضافه نباشه در گروه ، مثل پیام های ورود و خروج و پیام خوش آمدگویی و پیام ایکس نفر رو باید ادد کنید و...
سلام
اگر نیازمند سورس هستید من میتونم در اختیارتون قرار بدم
تلگرام arionline1
سلام
دنبال رباتی میگردم که امکانات زیر رو داشته باشه، با کمترین هزینه بتونم انجام بدم .
برای یک گروه فروش وسایل دسته دوم ، ربات رو میخوام، یعنی یک تعدادی عضو کنن افراد و در ازاش بتونن پست فروش وسایل خود را بزارن
هر کاربر باید ایکس نفر ( قابل تنظیم ) عضو بکنه تا بتونه در گروه پست بزنه
یا به ازای هر ایکس نفری که عضو میکنه ایکس پست بتونه بزنه
پیام های اضافی در گروه نمیخوام، میخوام گروه تمیز باشه
پیام های ورود و خروج در جا حذف بشه،
پیام خوش آمد گویی نمیخوام
پیام های هشدار، پیام تذکر که باید ایکس نفر ادد کنید رو بعد ایکس دقیقه حذف کنه ، یا در پی وی بفرسته ، یا خود شخص فقط بتونه ببینه ، برای جلوگیری از اینکه گروه شلوغ بشه