باسلام.
طبق تجربه دوستان به نظر در سال 1398 کدام بانک بهتر است برای خدمات هاستینگ؟ از نظر خدمات بانکی الکترونیک بروز و تسهیلات و لطفا در صورت امکان دلیل را بفرمایید.
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام.
طبق تجربه دوستان به نظر در سال 1398 کدام بانک بهتر است برای خدمات هاستینگ؟ از نظر خدمات بانکی الکترونیک بروز و تسهیلات و لطفا در صورت امکان دلیل را بفرمایید.
سلام،
بانکداری الکترونیک ملت معمولا حرف اول رو میزنه... من ولی آینده هست بانکم و کاملا راضی هستم...
با احترام.
سامان
این تاپیک باره یه سوال هم بکنیم
کسی از دوستان از وب سروریس های بانکی استفاده میکنه؟
من وب سرویس های سامان رو دارم ( انتقال وجه داخلی انتقال وجه پایا صورت حساب استعلام پایاو...)
کسی ملت یا بانک دیگه داره؟
سلام ممنون از اطلاعاتتان. از نظر تسهیلات کدام بانک به نظرتان بهتر است؟ و برای افراد حقوقی و حقیقی راحتتر وام ارائه میدهد؟
- - - Updated - - -
سلام بانک آینده چه امکاناتی دارد که شما راضی هستید؟ ویا دلیل استفاده از بانک آینده چیست؟ امکانش است توضیح دهید.
- - - Updated - - -
سلام امکانش است بدانم چرا؟ بانک سامان چه استفاده ای بیشتر از بانک های دیگر دارد؟
سلام
بانک توسعه تعاون ، سود 4 % و 18 % بسته به شرایط ارائه میکنه . خواب پول داره حداقل 3 ماه
بانک قرض الحسنه رسالت ، سود 4 % میده و خواب پول داره یک مقدار بیشتر از بانک های دیگه ولی وامش 4 درصدیه ... برای هر 10 تومن هم یک ضامن میخواد
بانک ملت هم خوب وام میده اما از شرایطش اطلاع ندارم
بنده از هر 3 بانک استفاده کردم . بانک توسعه تعاون و رسالت هم تسهیلات خودم دریافت نکردم اما برای چندین نفر تسهیلات گرفتم به واسطه اعتبارمون .
اگه عجله ای نیاز به وام دارید بانک توسعه تعاون رو انتخاب کنید ، اما اگه عجله ندارید با پولتون توی بانک رسالت بازی کنید ... وام 4 % میده که اقساطش کمتره و سود کمتری داره