پاسخ : سوالاتی در باب whmcs
Support Ticket Spam Controlشما می تونید تو این قسمت گزینه های مختلفی تعیین کنید تا تیکت دریافتی اسپم شناخته بشه و یا به معنی دیگر از اسپم جلوگیری کنید که یک سری تنظیمات داره:
مثلا یک مشتری کلا اسپم کنید :)
یا یک موضوع خاصی اگر در عنوان تیکت بود اسپم شناخته بشه
و یا کلماتی توی تیکت باشه که به عنوان اسپم شناسایی بشه
===============================================
Support Ticket Escalations
من به عنوان قوانین تشدید ترجمش کردم (تو فارسی ساز)
می تونین یکسری دستورالعمل در اونجا تنظیم کنید که برای مثال تیکتی که یک هفتست پاسخ داده نشده یک اکشنی انجام بده مثلا برای بررسی توسط یک گروه خاص پرچم زده بشه و یا وضعیت تیکت به حالت بسته یا حتی فوری تبدیل بشه که باید حتما قسمت cron سیستم تنظیم شده باشه تا به صورت اتوماتیک این قسمت کار کنه.
در کل یکسری تنظیمات اتوماتیک برای پی گیری تیکت ها هست امیدوارم منظورم متوجه شده باشید.
موفق باشید
الان میخوام تیکت ها رو بخونم
وارد بخش تیکت ها نمیشه
این ارور رو میده
باید چه کنم؟
Access Denied
You are not assigned to any ticket departments so cannot view or reply to any tickets
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamnafas
الان میخوام تیکت ها رو بخونم
وارد بخش تیکت ها نمیشه
این ارور رو میده
باید چه کنم؟
Access Denied
You are not assigned to any ticket departments so cannot view or reply to any tickets
شما یوزرتون برای دسترسی به اون قسمت پشتیبانی تنظیم نکردین
از منوی تنظیمات توی قسمت administrators برید و یوزری که می خواین دسترسی بدین ویرایش کنین و تیک اون دپارتمان براش بزنین.
آقا مرسی
تشکر تشکر
مشکلم حل شد
و حالا یک مشکل دیگه
من دو واحد پولی (یکی ریال یکی تومان) تعریف کردم.برای کاربران لاگ این نشده هر دو واحد پولی میاد اما برای کاربری که وارد حساب کاربریش شده فقط واحد پولی دومی که ساختم (ریال) میاد.چه کنم؟
کسی جواب مارو نداد ها!!!!!!!!!!!!!!!
مشکل از کش هست
اطلاعات داخل فولدر template c را پاک کنید مشکل حل میشه
متشکرم نیما فایر عزیز اما
پاک کردم حل نشد