پاسخ : معرفی دوره امنیت ccsa
کلاً دوره های مایکروسافت رو کجا میشه آموزش دید و هزینه هاش چقدره و چطوری میشه مدرکشو گرفت ؟
می دونم آموزشگاه زیاده برای این دوره ها اما نماینده رسمی نیستن و امتحان رو تو ایران میگیرن در حالی که ایران تحریمه و در واقع مدرک هاشون معتبر نیست کسی اطلاعات جامعی در این مورد داره ؟
و اینکه من شنیده بودم کسی این مدرک ها رو داشته باشه می تونه از طریق مایکروسافت استخدام بشه چطوریه جریانش ؟
پاسخ : معرفی دوره امنیت ccsa
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tmfar
کلاً دوره های مایکروسافت رو کجا میشه آموزش دید و هزینه هاش چقدره و چطوری میشه مدرکشو گرفت ؟
می دونم آموزشگاه زیاده برای این دوره ها اما نماینده رسمی نیستن و امتحان رو تو ایران میگیرن در حالی که ایران تحریمه و در واقع مدرک هاشون معتبر نیست کسی اطلاعات جامعی در این مورد داره ؟
و اینکه من شنیده بودم کسی این مدرک ها رو داشته باشه می تونه از طریق مایکروسافت استخدام بشه چطوریه جریانش ؟
آموزشگاه های متعددی هست برای اینکار ولی به نظر من این 2 شرکت بهترین هستن و مدرکشون تقریباً تو ایران معتبر هست.. 1.مجتمع فنی تهران 2.کهکشان
شرکت کهکشان پول میگیره میبره دوبی برای امتحان و گرفتن مدرک
قیمت ها هم بستگی داره چه کلاسی بخوای بری ! مثلاً قیمت کلاس MCITP یا مهندسی شبکه حدوداً 1الی1300 هست . لیست قیمت ها رو میتونی از این جا ببینی Kahkeshan
در آخر هم باید بگم که با گرفتن یک مدرک استخدام نمیکنن باید کل دوره هاشون رو رفته باشی و مدرک بین المللی گرفته باشی ...