به راحتی کلود ماین انجام بده با این دو سایت
سلام دوستان
سلام ، اولا ازت تشکر کنم ، بابت نظرت
والا من الان خودم منتظر تایید سند پرداختی برای دوستان دیگه هستم ، ببینم چی میشه
ولی دوتا سایت دیگه هستن که تایید سند پرداخت دارن
سلام دوستان
دوستان بابت این پست شرمنده ولی ، منتظر هستم تا دوستانی که تایید حساب کردن سند پرداخت بذارن که بیشتر از این شرمنده شما نشم ( برای برداشت دلار ) ولی دوتا سایت زیر تایید شده هستن و سند پرداخت دارن
اما دوتا سایت هستن که می تونی بدون وقت گذاشتن کلود ماین انجام بدین نیاز به باز بودن صفحه مرور گر و سیستم شما هم نیست
((( حالا اگر لطف کنید شماها ثبت نام کنید زیاد وقت نمیگیره )))) ممنون میشم به این پول نیاز دارم ، سربازم و پول نیاز دارم
اینم از لینک عضویت سایت اول که می تونی لایت کوین و دیگر ارز ها کوین کنید : http://bit.ly/2uZogII
اینم از لینک عضویت سایت دوم که می تونی بجز ارز دلار و یورو هم ماین کنید : http://bit.ly/2uZjUBm
لازم به ذکر هستش که موقع ثبت نام سه تا گزینه میذاره BITCOIN - CURRENCY - ETHEREUM با انتخاب این CURRENCY می تونید دلار و یورو ماین کنید البته بستگی به خودتون داره ، فقط قفل ثبت نام تصمیم بگیرین ، چون برای یکی از این سه انتخاب ها 3 دلار میده برای استارت ماین شما میده
((( حالا اگر لطف کنید شماها ثبت نام کنید زیاد وقت نمیگیره )))) ممنون میشم به این پول نیاز دارم ، سربازم و پول نیاز دارم
==================================
یکی از لینک ها به روز رسانی شد ...
پاسخ : برداشت به راحتی با چند دقیقه وقت گذاشتن می تونی راحت دلار برداشت کنی
داداش من نکن عزیزم . وقتت رو پای این اسکما هدر نده .الکی وقت میزاری 40 نفر عضو میکنی 400 تا تبلیغ میبینی آخرشم هیچی بهت نمیدن
وقتت رو بخوابی بهتره تا اینکار
بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد به راحتی دلار برداشت کنید :)):)):)):))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد به راحتی دلار برداشت کنید :)):)):)):))
دوست عزیز گاهی وقت ها بهتره یکم ملاحضه کنید .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
دوست عزیز گاهی وقت ها بهتره یکم ملاحضه کنید .....
ملاحضه چیو بکنه! داری ملت رو میکشونی به سایت های اسکم و تبلیغات کارت دقیق مثل ترویج خراقات و دین هست توقع ملاحضه داری؟! چرا در مقابل حقیق دنیا مقاومت میکنید!
این راهی که شما می ری ما راهزنش رو ...
بله بله (:|