شما دوست عزیز کدام درگاه واسط پرداخت را پیشنهاد میدهید ؟ ZarinPal یا IDPay ؟
با سلام و احترام و عرض تبریک سال نو ،
دوستان عزیز ،
مختصر و مفید !
دیدم نظر اکثر دوستان روی این دو درگاه پرداخت است ، به همین خاطر گفتم یک مشورت با دوستان گرامی داشته باشم !
شما دوست عزیز کدام درگاه واسط پرداخت را پیشنهاد میدهید ؟ ZarinPal یا IDPay ؟ و چرا ؟
یک دنیا ممنونم.
پاسخ : شما دوست عزیز کدام درگاه واسط پرداخت را پیشنهاد میدهید ؟ ZarinPal یا IDPay ؟
سالهاست از آرین پال استفاده میکنیم (چه برند قبلی و چه برند جدیدشون که شد آرین پال). صد درصد راضی هستیم.
پرداختهای منظم، پشتیبانی مودب و همیشگی، ماژولهای متعدد و ... از دلایل توصیه من هست.
پاسخ : شما دوست عزیز کدام درگاه واسط پرداخت را پیشنهاد میدهید ؟ ZarinPal یا IDPay ؟
هیچکدوم درگاه وقتی میشه اختصاصی گرفت از بانکا
سلام .
دقیقا تا می تونید اول مستقیم بگیرید دوم مستقیم بگیرید سوم مستقیم بگیرید و اگر نشد چهارم آرین پال رو بگیرید و سمت بقیه واسطه ها نرید .
سلام
من بیشتر از 2 سال هست که از بیت پی استفاده میکنم
با سلام و احترام ،
دوستان نظر یا پیشنهادی ندارند ؟
ممنونم.
سلام ، نظر شخصی بنده nextpay
درگاه فقط اختصاصی یه دامنه بخرو برو نماد درخواست بعد برو هربانکی خواستی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
سالهاست از آرین پال استفاده میکنیم (چه برند قبلی و چه برند جدیدشون که شد آرین پال). صد درصد راضی هستیم.
پرداختهای منظم، پشتیبانی مودب و همیشگی، ماژولهای متعدد و ... از دلایل توصیه من هست.
واقعا آرین پال تکرار نشدنیه بس که خوبن