پاسخ : راهنمایی درباره وبلاگدهی
درود...
سودی نداره در عوض هزینه نگهداری آن بالا خواهد رفت...دنبالش نرو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود...
سودی نداره در عوض هزینه نگهداری آن بالا خواهد رفت...دنبالش نرو
پس این blogfa و mihanblog ... چجوری نگه داشتن اینهمه سال . از اونجایی که من یادمه این دوتا سرویس میدادن . حتما سود داره که وایسادن؟؟
سلام
من یک سیستم وبلاگ دهی با وردپرس شبکه دارم
سودش بد نیست اگر میایی باهم گسترش بدیم کاررو و سودش رو هم نصف می کنیم
چطوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed9292
پس این blogfa و mihanblog ... چجوری نگه داشتن اینهمه سال . از اونجایی که من یادمه این دوتا سرویس میدادن . حتما سود داره که وایسادن؟؟
اونا اسپانسر دارن یه سرویسم ندارن میهن بلاگ مثلا مدیرش همون مدیر اپارات و لنزو و صبا ویژنو....هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed9292
درود اون سرویس ها جا افتاده و اسپانسر دارن از هر لحاظ مثله اسپانسر برای سرور و...
از طرف هم چون تعداد وبلاگ هاشون بالاس و خیلی جا افتاده از تبلغات سودهی مناسبی داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed9292
سلام . اقا من سیستم وبلاگدهی افتاده تو مخم . چیزه زیادیم نمیخواد . هزینه خاصیم نداره .
ایا کسی اینجا داشته؟ سودش چجوریه؟ اسکریپتش هم جوره یعنی در دسترسه با 400 500تومن .
راهنمایی کنید لطفا
عزیز اسکریپت های رایج در سطح اینترنت همه همان نال شده بلاگ هاستر هستند و بطور غیر استانداری توسعه یافتند.
سرویس وبلاگ پلان درآمدی نداره و آن کسی که اومده مثلا میهن بلاگ را زده از چند سرویس مثل آپارت - فیلیمو و... داره خرج این سایت می کنه.
رنج اسکریپت اختصاصی درست و حسابی از 25t شروع می شه تا به بالا حالا شما با 400 500 چی می خوای بدی برات بزنن جای سوال هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed9292
دوست عزیز...
از زمانی اینترنت در ایران گسترش یافته بود از همون اول وبلاگدهی ها شروع بکار کردند و این همه سرمایه گذاری انجام شده و اسپانسر دارن و...
۱۰ الی ۱۵ سال پیش به امروز نگاه کن چطور این وبلاگدهی به سختی تونستن سرپا بمونن...
بعد تو می خوای با ۵۰۰۰۰۰ تومان وبلاگدهی راه بندازی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
اونا اسپانسر دارن یه سرویسم ندارن میهن بلاگ مثلا مدیرش همون مدیر اپارات و لنزو و صبا ویژنو....هست
اهان راست میگین جواد شکوری مقدم بود 3 سال پیش مدیرش . مدیر کلوب.اپارات.میهن بلاگ.صبا ویژن.لنز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ticdars
سلام
من یک سیستم وبلاگ دهی با وردپرس شبکه دارم
سودش بد نیست اگر میایی باهم گسترش بدیم کاررو و سودش رو هم نصف می کنیم
چطوره؟
تماس میگیرم باهتون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepahanserver
درود اون سرویس ها جا افتاده و اسپانسر دارن از هر لحاظ مثله اسپانسر برای سرور و...
از طرف هم چون تعداد وبلاگ هاشون بالاس و خیلی جا افتاده از تبلغات سودهی مناسبی داره
عجب شانسی دارن خداییش
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
browning361
عزیز اسکریپت های رایج در سطح اینترنت همه همان نال شده بلاگ هاستر هستند و بطور غیر استانداری توسعه یافتند.
سرویس وبلاگ پلان درآمدی نداره و آن کسی که اومده مثلا میهن بلاگ را زده از چند سرویس مثل آپارت - فیلیمو و... داره خرج این سایت می کنه.
رنج اسکریپت اختصاصی درست و حسابی از 25t شروع می شه تا به بالا حالا شما با 400 500 چی می خوای بدی برات بزنن جای سوال هست.
یه بنده خدایی هست اشناس گفت من یه اسکریپت با همودن 400 500 بهت میدم ... دگ نمیدونم میخاد چکا کنه . منم گفتم بیام مشورت کنم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
دوست عزیز...
از زمانی اینترنت در ایران گسترش یافته بود از همون اول وبلاگدهی ها شروع بکار کردند و این همه سرمایه گذاری انجام شده و اسپانسر دارن و...
۱۰ الی ۱۵ سال پیش به امروز نگاه کن چطور این وبلاگدهی به سختی تونستن سرپا بمونن...
بعد تو می خوای با ۵۰۰۰۰۰ تومان وبلاگدهی راه بندازی ...
:|داش یجوری گفتی از زندگی کردن نا امید شدم :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed9292
اهان راست میگین جواد شکوری مقدم بود 3 سال پیش مدیرش . مدیر کلوب.اپارات.میهن بلاگ.صبا ویژن.لنز
- - - Updated - - -
تماس میگیرم باهتون
- - - Updated - - -
عجب شانسی دارن خداییش
- - - Updated - - -
یه بنده خدایی هست اشناس گفت من یه اسکریپت با همودن 400 500 بهت میدم ... دگ نمیدونم میخاد چکا کنه . منم گفتم بیام مشورت کنم
- - - Updated - - -
:|داش یجوری گفتی از زندگی کردن نا امید شدم :|
سمتش نرو هزینه نگهداری سرورش وحشتانک زیاده بخصوص الان با این ارز کمه کم استارتش باید یه 5میلیونی ماهی بزاری کنار سرور درست حسابی ها نه معمولی سروری که کش عالی داشته باشه و کانفینگ فوق العاده شده باشه چه بهینه چه امنیت و...از یه ورم مراقب برادرا خواهرا باش فی لتر نکننت یه شبه کله زحماتت بره به فنا این وبلاگدهیا میهنو بلاگفا و...سابقه فی لتریم داشتن یه دوره هایی
نمیگم نرو خودت میدونی ولی بدون این مانع ها سر راهتن پول میخواد و پارتی و بعد ها کارت گرفت اگه گرفت تبلیغات
با این وضعیت فیل تر شدن اینستا برو یه چی طراحی کن لاقل شبیه اون و بعد تبلیغش کن شاید کاربر بگیری هرچند بعیده ملت اعتمادی به سرویس ایرانی ندارن تکنولوژی تو ایران حرامه