مشکل دیتاسنتر با همراه اول
سلام. وقت بخیر.
دوستان من یک مشکل دارم. سایتم با اینترنت همراه اول باز نمیشه. با هیچ isp مشکل نداره سایتم و باز میشه. فقط با همراه اول باز نمیشه. اونم گاهی اینجوره. کسی میدونه مشکل از چیه؟ مشکل از سرویس دهنده هستش یا همراه اول؟ ممنون میشم کمک کنید :77:
پاسخ : مشکل دیتاسنتر با همراه اول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashnas
سلام. وقت بخیر.
دوستان من یک مشکل دارم. سایتم با اینترنت همراه اول باز نمیشه. با هیچ isp مشکل نداره سایتم و باز میشه. فقط با همراه اول باز نمیشه. اونم گاهی اینجوره. کسی میدونه مشکل از چیه؟ مشکل از سرویس دهنده هستش یا همراه اول؟ ممنون میشم کمک کنید :77:
سلام ادرس سایت ؟
سایتتون روی کدام دیتاسنتر هست؟
اگه سایتتون روی دیتاسنتر هتزنر هست شاید این مشکل رو داشته باشید چون گاها کاربر هامون با دیتاسنتر هتزنر چنین مشکلاتی پیدا میکنند
نه روی دیتاسنتر برج میلاد قرار داره.
ممنون میشم از دوستان اگر کسی میدونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashnas
ممنون میشم از دوستان اگر کسی میدونه
هیچ ربطی به دیتاسنتر شما نداره
مشکل از طرف همراه اول هست
حتی شده بعضی از ip های همراه اول سایت های خارجی باز نمیکنه یا کلا ***** میاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
هیچ ربطی به دیتاسنتر شما نداره
مشکل از طرف همراه اول هست
حتی شده بعضی از ip های همراه اول سایت های خارجی باز نمیکنه یا کلا ***** میاره
ممنونم ازتون. ولی چرا بقیه سایت ها اینطور نیستن؟ چجور باید این مشکل رو رفع کرد؟ با تغییر آی پی درست میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashnas
ممنونم ازتون. ولی چرا بقیه سایت ها اینطور نیستن؟ چجور باید این مشکل رو رفع کرد؟ با تغییر آی پی درست میشه؟
شاید از طرف هاست شما ip مربوط به همراه اول بلاک شده باشه یک تیکت بزنید تا بررسی کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashnas
چرا هستن من خودم دیدم کاری نمیشه کرد بعضی از آی پی های همراه اول اینجوریه، آره تغییر آی پی بدید مشکل رفع میشه