3 فایل پیوست
اخطار mobile friendly جدید بر روی پست های قدیمی
با سلام خدمت دوستان عزیز
دو روز هست که اخطار های زیادی (حدود 170 تا) در وبمسترتولز قسمت Mobile Friendly دریافت کردم ، قبلا هم یکی دو بار دو مورد ارور داشتم که مربوط به عرض عکسی بوده که تو کامنتها بود و با تصحیح اون مشکلم حل شده
اما این ارورها شامل تعداد زیادی از ارورها هست که هر کاری هم میکنم رفع نمیشه ، طی دو روز اضافه شدن و مطعنن همینطور هم بالاتر می رن
تصویر زیر از صفحه ی Fetch وبمسترتولز هست که نحوه ی نمایش سایت در حالت موبایل به بیننده و ربات گوگل رو نشون میده ، که همونطور که میبینید ربات اصلا عکسهارو نمیبینه ! و در نتیجه سایت رو کلا داغون می بینه . از بین عکسها سه چهارتا تصویر شاخص که اندازشون کوچیکه رو دیده
تصویر بعدی از نمایش سایت در نسخه ی Desktop هست که در این حالت هم ربات گوگل یه مورد تصویر لوگوی سایت رو ندیده که با خط قرمز مشخص کردم ، چند تا هم تصویر خیلی کوچیک داخل صفحه رو ندیده و اخطار هم داده که این تصویر به دلیل Temporarily unreachable مشکل داره
اخطار های mobile friendly هم برای بیشتر پست ها زده شده و جدید و قدیم نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید که چه کاری باید بکنم و چطور این ارور ها رو از بین ببرم
ادرس سایت : coffeeapps.ir
خیلی ممنون
- - - Updated - - -
یه مورد دیگه هم هست اینه که در صفحه ی تست mobile friendly، مثلا یک بار صفحه رو به صورت فایلهای پیشفرض و بدون عکسها نشون میده ، دوباره که رفرش میکنم صفحه رو کامل نشون میده عکسارم نشون میده ، مجدد رفرش میکنم اینبار بدون عکس نشون میده !!
پاسخ : اخطار mobile friendly جدید بر روی پست های قدیمی
درود بر شما
لطفا از افزونه برای کَش استفاده کنید و همچنین فایل ها رو تا جای که امکان داره minify و merge کنید و دوباره تست کنید.
Object cache و Browser Cache فراموش نشه.
بعد از اینکارها نتیجه رو اعلام کنید لطفا.
همچنین اگر از افزونه statcounter خیلی استفاده نمیکنید غیر فعال و حذفش کنید چون مقداری از لود تایم سایتتون مربوط به دریافت فایل های این افزونه از cdn هستش.
موفق باشید