سلام دوستان برنامه نویس. میخواستم ببینم کسی اموزش درست و حسابی از ساخت mvc در پی اچ پی داره؟ یه فیلم از شرکت udemy دارم که متاسفانه زبانم ضعیفه. یه دوره اموزشی فارسی هم خریدم که پشیمون شدم از خریدش. دوستان شدیدا التماس دعا دارم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان برنامه نویس. میخواستم ببینم کسی اموزش درست و حسابی از ساخت mvc در پی اچ پی داره؟ یه فیلم از شرکت udemy دارم که متاسفانه زبانم ضعیفه. یه دوره اموزشی فارسی هم خریدم که پشیمون شدم از خریدش. دوستان شدیدا التماس دعا دارم.
سلام
وقت بخیر
شما ساختار OOP را یاد بگیریدمابقی ساختار های چندان ساخت نیست MVC در واقع جدا کردن Model - View - Controller هست بعد از یاد گرفتن OOP سراغ یک فریم ورک بروید و بر اساس آن کار کنید.
سلام
مفهوم mvc دقیقا همین هست و هیچ ارتباطی با httaccess نداره حالا این وسط شما routing orm و... دیگر را هم دارید که شاید مهم تر باشد.
مهمترین نکته در مدل mvc رعایت آن هست که به شما کمک می کند که من با یک مثال بهتون نشان می دهدم.
مثلا قراره شما اطلاعات را از دیتا بیس بخونید بعد کش کنید اگر در حالت عادی بنویسید برای هر موجودیت باید مجزا ایجاد کنید ولی وقتی یک مدل پایه داشته باشید از اون استفاده می کنید. اینکه چطور لایه model را پیاده کنید دست شماست و مربوط به خطوط برنامه هست.
ممنون از دوستان ارجمند . منبعی مورد تایید از این دو مورد ، ینی oop و ساخت mvc رو اگه دارید معرفی کنید ممنون میشم. مطالب فراوان هستش ولی نمیخوام وقتمو پای مطلبی ک ارزش علمی و کاربردی نداره هدر بدم . مطمئنا بعد یاد گرفتن این دو مورد یک فریم ورک رو انتخاب می کنم و مسلط میشم بهش . میخوام از قبل یه درکی ازش داشته باشم :67:
راستش در حد پروژه های دانشجویی.با c# آشنایی دارم یه پروژه داشتم باهاش انجام میدادم برا خودم که به دلایلی متوقف کردم و اومدم سمت وب و خدارو شکر تا الان بیشتر از بقیه زبان هاییی ک میخواستم روشون کار کنم، دارم رو php کار میکنم .واسه یه موضوع یا کدی وقت بزارم حتما پیداش میکنم. اکثرا جوابمو از stackoverfolow میگیرم . زبانم هم متوسطه . w3school اموزش های html css java jquery and php رو در حد اشنا شذن خوندم .البته html و سی اس اس رو یکم قبلتر کار کرده بودم .و الان دارم رو php کار میکنم . با شی گرایی هم دوست خوبی هستم و میخوام باهاش صمیمی تر بشم . چون توی دانشگاه سی شارپ کار میکردیم .o:-)
یک سوال trait چیه؟ می توانید در حوزه شی گرایی توضیح بدهید trait چیه؟
Trait بعنوان جایگزین ارث بری از چند کلاس (که توی PHP بنا به دلایلی که منطقی هم هست، پشتیبانی نمیشه) درنظر گرفته شده. مثالهای خود php.net خیلی کاربردی و واضحه. http://php.net/trait