با سلام من میخوام وارد SSH بشم ارور میده
تصویر ارور رو ضمیمه کردم :-s
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام من میخوام وارد SSH بشم ارور میده
تصویر ارور رو ضمیمه کردم :-s
- دوست عزیز عمل authentication یک عمل 2طرفه هست ! ( در مواقعی که مشکلی بوجود آید ، از 2طرف باید رفع مشکل کرد )
- برای انجام این عمل از روش های تصدیق هویت یا همان Authentication method استفاده میشود .
این عمل در سرویس SSH بین SSH server و SSH client شما برقرار میشود و Authentication method های معمول آن استفاده از Login معمولی (With password ) و یا Publickey Authentication هست که شما باید روش مورد نظر خود را در Config file آن ( sshd_config ) معین کنید .
با توجه به موارد بالا ، پس :
1- Config file فعلی شما به اشتباه یا با بی دقتی پیکربندی شده . ( پیشنهاد میکنم از یک فایل پیکربندی پیش فرض استفاده نمایید )
2- در Config file سرویس SSH شما Authentication method ای معرفی شده که SSH client شما (Putty) قادر به استفاده یا پشتیبانی از آن نیست ! ( مجددا پیشنهاد میکنم پیکربندی پیش فرض را جایگزین کنید و یا از SSH client متناسب با روش تعیین شده استفاده کنید . )
* با توجه به این که احتمالا Remote access شما قطع شده ، از سرویس دهنده تقاضای کمک کنید و دسترسی به Console بگیرید .
کنترل پنل شما چیه؟
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
اگه سی پنل هست SSH Password Authorization Tweak فعال کنید