موسسه عصر شبكه يا سايبر تك؟
سلام
ميخواستم اين 2تا موسسه رو بررسي كنيد و اگر تجربه اي داريد بفرماييد.
از نظر زماني و درس هاي ارايه شده عصر شبكه در نوروز براي من بهتره ولي خب نمي دونم چه جور موسسه اي باشه.
از نظر موقعيت و شهرت هم سايبرتك !
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
موسسه عصر شبکه | آموزش سیسکو و مایکروسافت | امتحانات بین المللی
پاسخ : موسسه عصر شبكه يا سايبر تك؟
من عصر شبكه رو رفتم آشغال هست به خصوص از وقتي امده جاي جديدش توي كوچه بسطاميكلاس ها كوچك ,نفرات زياد , پهناي باند كم,سيستم ها هم داغون با تيم نگهداري ضعيف(تكنيكال )
من دوره میکروتیک را میخوام بگزرونم البته مدرک هم میخوام به نظرتون سایبرتک برم یا جای دیگه سراخ دارید ؟
ميكروتيك به نظرم نوران برو (نماينده رسمي خوده ميكروتيك هست)بهتر يه سر هم به persianadmins بزني اونجا هم دوره هاي خوبه ميكروتيك معرفي شده
میروتیک فقط برو نوران ، جناب مهندس سلیمانی ، مهندس صادقی و فکرآزاد اونجا تدریس میکنن. اگر در کار شبکه باشی قطعا بایدبشناسیشون. شک نکن در این قضیه که بهت میگم در ضمن امتحانشم نوران میگره و یک جای دیگه. جمعه امتحان بین المللی دارم میکروتیکو :دی
چقدر کمک کردید به من !
ممنون
خواهشا جای دیگه پست بزنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
چقدر کمک کردید به من !
ممنون
شرمنده دوست عزیز عذر خواهی میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
چقدر کمک کردید به من !
ممنون
قربونت برم من كه گفتم دوره عصر شبكه رو به نظر من خط بكش خيلي بده اگه بفرماييد چه دوره اي رو مي خواهي بري بهتر ميتونيم كمكت كنيم
سلام دوستان
بنده خودم دانشجوی موسسه عصر شبکه بودم و چند سال دوره های مختلف رو در این موسسه گذروندم فعلا هم دوره ccie رو زیر نظر خود مهندس شاهی میگذرونم من واقع نمیدونم این آقای omid68 تا حالا به این موسسه سر زده یا نه که به این شکل داره از عصر شبکه بد میگه من واقعا از روزی که وارد این موسسه شدم خیلی پیشرفت کردم چون دانشجویانی که میان اونجا واقعا سطحشون بالاست و در مورد کلاسها 5 سایت مجهز داره که کلاسها شامل lcd و دیتا پرژکتور هستند سیستمهای قابل قبولی داره و من ندیدم کسی در مورد شرایط کلاسها اعتراضی داشته باشه و مورد دوم این که تمام اساتید که تو عصر شبکه تدریس میکنند دارای رزومه خیلی قوی هستند مثلا آقای مهندس خوشر 17 سال سابقه فنی lan و man داره و پروژه های بزرگی رو هدایت می کنه و رزومه ایشون و بقیه اساتید در سایت عصر شبکه موجود هستش و لازمه اینو بگم موسساتی که میان ادعا می کنند که دوره های سیسکو رو گذروندن لطفا مدرک ارئه کنند در ضمن من مدرک خود مهندس شاهی رو در موسسه دیدم و باز اگه سوالی هستش بنده در خدمتم
امیدوارم راهنمایی شده باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid_irani
سلام دوستان
بنده خودم دانشجوی موسسه عصر شبکه بودم و چند سال دوره های مختلف رو در این موسسه گذروندم فعلا هم دوره ccie رو زیر نظر خود مهندس شاهی میگذرونم من واقع نمیدونم این آقای omid68 تا حالا به این موسسه سر زده یا نه که به این شکل داره از عصر شبکه بد میگه من واقعا از روزی که وارد این موسسه شدم خیلی پیشرفت کردم چون دانشجویانی که میان اونجا واقعا سطحشون بالاست و در مورد کلاسها 5 سایت مجهز داره که کلاسها شامل lcd و دیتا پرژکتور هستند سیستمهای قابل قبولی داره و من ندیدم کسی در مورد شرایط کلاسها اعتراضی داشته باشه و مورد دوم این که تمام اساتید که تو عصر شبکه تدریس میکنند دارای رزومه خیلی قوی هستند مثلا آقای مهندس خوشر 17 سال سابقه فنی lan و man داره و پروژه های بزرگی رو هدایت می کنه و رزومه ایشون و بقیه اساتید در سایت عصر شبکه موجود هستش و لازمه اینو بگم موسساتی که میان ادعا می کنند که دوره های سیسکو رو گذروندن لطفا مدرک ارئه کنند در ضمن من مدرک خود مهندس شاهی رو در موسسه دیدم و باز اگه سوالی هستش بنده در خدمتم
امیدوارم راهنمایی شده باشید
من نظرم کاملاً شخصی هست و هرکس حق انتخاب داره
بله من دوره های هک و امنیت رو در این اموزشگاه رفتم
در یک محیط کوچک 20 متری 30 نفر دانشجو داره ؟
ویدئو پروژکتور از نسل اولیه هست و بعد از کلاس سر درد می گیری
با رزومه استید من کاری ندارم در مورده کل اموزشگاه صحبت کردم
روزی که کلاس داری تازه یادشون می افته باید فلان نر افزار رونصب می کردن که تیم پشتیبانی شون انجام نداده و هیچ کس هم پاسخگو نیست
اینترنت در اختیار دانشجو قرار نمی دن می گن باید استاد بیاد بعد (خودشون انور دانلود می کنن بعد کلاس ها رو محدود می کنن!)