سلام
میخواستم یک منبع کامل معرفی کنید ( کتاب ، جزوه ، ایبوک ) که کلا از اول کار ( گرفتن ip و یوزر و پسورد روت از فروشنده ) تا آخر اینکه هاست آماده استفاده بشه رو آموزش بده .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میخواستم یک منبع کامل معرفی کنید ( کتاب ، جزوه ، ایبوک ) که کلا از اول کار ( گرفتن ip و یوزر و پسورد روت از فروشنده ) تا آخر اینکه هاست آماده استفاده بشه رو آموزش بده .
دوست عزیز اگر همین فروم رو جستجو کنید میتونید تا حدی مطالب مورد نظرتون رو پیدا کنید.
فروم پرشین ادمین هم مقالات خوبی داره.
سلام
شما آی پی و پسورد رو که گرفتی،یک کتاب آموزش سیستم عامل لینوکس و یا آشنایی با فرامین و دستورات خط فرمان یا shell لینوکس را به زبان فارسی (یا انگلیسی اگر مسلط هستی) سرچ و دانلود میکنی و میگذاری کنار دستت :)
بعد یک نرم افزار Putty پاتی یا پیوتی هم سرچ و دانلود میکنی و با وارد کردن آی پی و پسورد روت به سرورت وصل میشی و کارهایی که لازم هست رو انجام میدی.
به طور مثال این کار ها:
نصب آپاچی و پی اچ پی ومای اسکیو ال یا مثلا نصب انواع کنترل پنل ==> Search
البته قبل اینا بد نیست مبانی شبکه و امنیت هم بدونید. مخصوصا مفاهیم شبکه.
به طور مثال بعدا میخوای DNS ست کنی. وقتی ندونی DNS چیه درک تنظیماتش برات پیچیده تر میشه.
توصیه دیگه اینکه : توصیه میکنم قبل از گرفتن سرور مجازی روی سیستم خودت با استفاده از مجازی ساز یک سرور مجازی راه بندازی و مثلا دایرکت ادمین یا وب مین را نصب و کانفیگ کنی.
موفق باشی
دوست من شما باید سرور بگیرید خودتون یواش یواش تحقیق کنید فرا میگیرید دوستان هم این جا هستند کمک میکنند انصافا
آرا جان با من تماس بگیر در حد ممکن راهنماییت کنم متاسفانه کتاب و یا مرجع کاملی در این باره نیست و شما باید به صورت پراکنده و تکه تکه یاد بگیری
درست مثل ما و خیلی های دیگه