هاست دانلود یا استفاده از سرور(مجازی / اختصاصی)
سلام
من حدودا 1500 گیگ فایل دارم که دائما بیشتر هم میشه. تا الان از هاست های دانلود شرکت هاست دی ال استفاده می کردم. ولی فعلا به دلیل قیمت بالا مجبور شدم به یه هاستینگ دیگه انتقال بدم که زیاد راضی نیستم ازش.
از طرفی کار با سرور مجازی برای راه اندازی وب سرور و ... بلد نیستم.
ممنون میشم راهنماییم کنید یا پیشنهادی بدید... بهتره برگردم رو هاست دی ال یا از سرور استفاده کنم؟ برخی از شرکت ها خودشون سرور آماده می کنن و پشتیبانی خاصی هم مخصوص افرادی که دانش کار با سرور ندارن ارائه میدن.
ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ : هاست دانلود یا استفاده از سرور(مجازی / اختصاصی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
سلام
من حدودا 1500 گیگ فایل دارم که دائما بیشتر هم میشه. تا الان از هاست های دانلود شرکت هاست دی ال استفاده می کردم. ولی فعلا به دلیل قیمت بالا مجبور شدم به یه هاستینگ دیگه انتقال بدم که زیاد راضی نیستم ازش.
ممنون میشم راهنماییم کنید یا پیشنهادی بدید... بهتره برگردم رو هاست دی ال یا از سرور استفاده کنم؟ برخی از شرکت ها خودشون سرور آماده می کنن و پشتیبانی خاصی هم مخصوص افرادی که دانش کار با سرور ندارن ارائه میدن.
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
حداقل ترین کار و بهترین کار :
سرور مجازی بگیرید با یک iis راحت کار کنید.
باتشکر
سلام
قبل از هر چیز بهتره مشخص کنید نوع استفادتون به چه شکل هست, فقط از لینک مستقیم فایل ها استفاده می کنید ؟ در این صورت میتونید از سرویس های پارسا اسپیس استفاده کنید که هم معتبر هستند و قیمت مناسبی دارند : https://vrl.ir/ps
در صورتی که از اسکریپت های VIP و سیستم های مشابه استفاده میکنید, یا نیاز به اجرای PHP دارید بهتره یک سرور مجازی ویندوز تهیه کنید و در مرحله اول روی اون NGinx نصب و استفاده کنید, اگه امکان نصب NGinx رو نداشتید IIS استفاده کنید
البته استفاده از لینوکس بازدهی بالاتری از ویندوز خواهد داشت اما خب سرورهای ویندوزی مدیریت ساده تری دارن و در عین حال کارایی بالاتر و سادگی بیشتری در استفاده واسه کاربرانی که قبلاً تجربه کار با سرور نداشتند رو داره
با سلام و احترام .
ما می تونیم سر مجازی کانفیگ شده و مدیریت شده خدمتتون ارائه کنیم .
لطفا در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید تا بتونیم خدمتتون آفر ارائه کنیم .
می تونید از طریق تلگرام و تیکت هم در ارتباط باشید /.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
سلام
قبل از هر چیز بهتره مشخص کنید نوع استفادتون به چه شکل هست, فقط از لینک مستقیم فایل ها استفاده می کنید ؟ در این صورت میتونید از سرویس های پارسا اسپیس استفاده کنید که هم معتبر هستند و قیمت مناسبی دارند :
https://vrl.ir/ps
در صورتی که از اسکریپت های VIP و سیستم های مشابه استفاده میکنید, یا نیاز به اجرای PHP دارید بهتره یک سرور مجازی ویندوز تهیه کنید و در مرحله اول روی اون NGinx نصب و استفاده کنید, اگه امکان نصب NGinx رو نداشتید IIS استفاده کنید
البته استفاده از لینوکس بازدهی بالاتری از ویندوز خواهد داشت اما خب سرورهای ویندوزی مدیریت ساده تری دارن و در عین حال کارایی بالاتر و سادگی بیشتری در استفاده واسه کاربرانی که قبلاً تجربه کار با سرور نداشتند رو داره
ممنون از کمکتون.
در خصوص پارسا اسپیس باید بگم که تا الان بخشی از فایل هام روشه ولی از دیروز دچار اختلال شده و تمامی لینک های پنل ارور 404 میده و ایمیل هم دادم که همچنان پاسخی دریافت نکردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
اگر با دستورات لینوکسی اشنا نیستید
بهترین کار خرید سرور مجازی است + iis
اگر نیاز است در بخش درخواست اعلام کنید تا چند افر بریا شما ارسال بشود
با تشکر
ترافیک مصرفیتون در ماه چقدر است ؟