چگونه فروش بالا از هاست داشته باشیم.
با سلام به تمامی کاربران عزیز و گُل وب هاستینگ تالک.
ببخشید من 1ماه و خورده ای هست که سایت هاستینگی به اسم هاست فست رو ساختم و فعلا فقط هاست میفروشم اون هم cpanel.
انشاالله هاست دایرکت ادمین هم اضافه میشه به علاوه ی نمایندگی ریسلر و مستر ریسلر حالا بگذریم.
راستش من هر کاری در کانال میکنم فروش خوبی داشته باشم نمیشه که نمیشه.
قیمت ها رو آوردم پایین ولی باز هم نشد.
سایت هاست فست دارای لوگوی موقت از ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی.
دارای لوگوی تاییدیه از سایت درگاه واسط نکست پی،بهبانک،123پی میباشد.
والا من به فکر اینم که این کسب و کارم به صورت حلال باشه و هیچ گونه حروم خواری انجام ندم.
فقط من دوست دارم با کمترین قیمت ها فکر اینکه دیگه کسی به سمت سایت کشیده نشه رو از ذهن مردم بیرون بکشم.
سایت اصلی هاست فست:
http://hostfast.ir
پرتال کاربران سایت:
https://portal.hostfast.ir
تا الان چند فروش داشتم که خدا روشکر از پشتیبانی که من باشم راضی بودن و از قیمت ها هم راضی بودن.
خدا کنه اینجا کسی بدونه چطوری فروش بیشتر داشته باشم.
با تشکر مدیر سایت هاست فست.
پاسخ : چگونه فروش بالا از هاست داشته باشیم.
ی سوال دارم
شما سرور از کجا داری برا این کار که هاست 5 گیگ رو ماهانه 5000ت میدی و 300مگ رو 300 تومن میدی یا بینهایت رو 12500ت ماهانه؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davood_hostfast
با سلام به تمامی کاربران عزیز و گُل وب هاستینگ تالک.
ببخشید من 1ماه و خورده ای هست که سایت هاستینگی به اسم هاست فست رو ساختم و فعلا فقط هاست میفروشم اون هم cpanel.
انشاالله هاست دایرکت ادمین هم اضافه میشه به علاوه ی نمایندگی ریسلر و مستر ریسلر حالا بگذریم.
راستش من هر کاری در کانال میکنم فروش خوبی داشته باشم نمیشه که نمیشه.
قیمت ها رو آوردم پایین ولی باز هم نشد.
سایت هاست فست دارای لوگوی موقت از ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی.
دارای لوگوی تاییدیه از سایت درگاه واسط نکست پی،بهبانک،123پی میباشد.
والا من به فکر اینم که این کسب و کارم به صورت حلال باشه و هیچ گونه حروم خواری انجام ندم.
فقط من دوست دارم با کمترین قیمت ها فکر اینکه دیگه کسی به سمت سایت کشیده نشه رو از ذهن مردم بیرون بکشم.
سایت اصلی هاست فست:
http://hostfast.ir
پرتال کاربران سایت:
https://portal.hostfast.ir
تا الان چند فروش داشتم که خدا روشکر از پشتیبانی که من باشم راضی بودن و از قیمت ها هم راضی بودن.
خدا کنه اینجا کسی بدونه چطوری فروش بیشتر داشته باشم.
با تشکر مدیر سایت هاست فست.
سلام و احترام سایتت کلی ایراد داره متاسافانه ! اول از همه قیمت هات غیر معقوله ! یعنی چی 500 تومن هاست :| فکر میکنی داری ارزون میدی ولی در واقعیت هیچکی اینطوری اعتماد نمیکنه !
دوم اینکه نماد اعتماد نداری و این خیلی مهمه ! سوم اینکه پشتیبانی تلفنی (ترجیها ثابت ) نداری ! چهارم اینکه این چه طراحی هست که کردی واسه سایتت واقعا قابل قبول نیست واسه مشتری باید طراحی رو بهتر کنی پیشنهاد میکنم سایت خودمو ببینی ( www.takmizban.net ) من خودم دوساله توی کار هاستینگ و کار هاستینگ فقط وقتی میگیره که یک چیزی ارائه بدی که نسبت به رقبات برتری داشته باشه ! و تنها مشکلی هم که دارم خودم اینه که شریک خوب ندارم ! پنجم اینکه پورتال کاربرانت اصلا قالب خوشکل نداره ششم اینکه الکسا سایتت خیلی وضعیتش بده و هیچ محتوایی هم نداری ! محتوا تولید کن تا بیای بالا هفتم اینکه کسب و کار هاستینگ به این شکله که نیاز داره پول داشته باشی واسه سئو و تبلیغات هشتم اینکه سایتت لوگوش اصلا جذاب نیست یک سری لوگو جذاب مثل دیجی کالا رو نگاه کن و از روی اونها ایده بگیر بزن لوگو رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takmizbannet
سلام و احترام سایتت کلی ایراد داره متاسافانه ! اول از همه قیمت هات غیر معقوله ! یعنی چی 500 تومن هاست :| فکر میکنی داری ارزون میدی ولی در واقعیت هیچکی اینطوری اعتماد نمیکنه !
دوم اینکه نماد اعتماد نداری و این خیلی مهمه ! سوم اینکه پشتیبانی تلفنی (ترجیها ثابت ) نداری ! چهارم اینکه این چه طراحی هست که کردی واسه سایتت واقعا قابل قبول نیست واسه مشتری باید طراحی رو بهتر کنی پیشنهاد میکنم سایت خودمو ببینی (
www.takmizban.net ) من خودم دوساله توی کار هاستینگ و کار هاستینگ فقط وقتی میگیره که یک چیزی ارائه بدی که نسبت به رقبات برتری داشته باشه ! و تنها مشکلی هم که دارم خودم اینه که شریک خوب ندارم ! پنجم اینکه پورتال کاربرانت اصلا قالب خوشکل نداره ششم اینکه الکسا سایتت خیلی وضعیتش بده و هیچ محتوایی هم نداری ! محتوا تولید کن تا بیای بالا هفتم اینکه کسب و کار هاستینگ به این شکله که نیاز داره پول داشته باشی واسه سئو و تبلیغات هشتم اینکه سایتت لوگوش اصلا جذاب نیست یک سری لوگو جذاب مثل دیجی کالا رو نگاه کن و از روی اونها ایده بگیر بزن لوگو رو
لطفا تلگرامتون رو چک کنید با یوزر MiM o MiM ظهر پیام دادم بهتون و در مورد شریک هم کارتون دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanPardaz
لطفا تلگرامتون رو چک کنید با یوزر MiM o MiM ظهر پیام دادم بهتون و در مورد شریک هم کارتون دارم
سلام و احترام پاسخ دادم شرمنده تلگرام زیاد چک نمیکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takmizbannet
دوم اینکه نماد اعتماد نداری و این خیلی مهمه ! سوم اینکه پشتیبانی تلفنی (ترجیها ثابت ) نداری ! چهارم اینکه این چه طراحی هست که کردی واسه سایتت واقعا قابل قبول نیست واسه مشتری باید طراحی رو بهتر کنی پیشنهاد میکنم سایت خودمو ببینی (
www.takmizban.net ) من خودم دوساله توی کار هاستینگ و کار هاستینگ فقط وقتی میگیره که یک چیزی ارائه بدی که نسبت به رقبات برتری داشته باشه ! و تنها مشکلی هم که دارم خودم اینه که شریک خوب ندارم ! پنجم اینکه پورتال کاربرانت اصلا قالب خوشکل نداره ششم اینکه الکسا سایتت خیلی وضعیتش بده و هیچ محتوایی هم نداری ! محتوا تولید کن تا بیای بالا هفتم اینکه کسب و کار هاستینگ به این شکله که نیاز داره پول داشته باشی واسه سئو و تبلیغات هشتم اینکه سایتت لوگوش اصلا جذاب نیست یک سری لوگو جذاب مثل دیجی کالا رو نگاه کن و از روی اونها ایده بگیر بزن لوگو رو
با سلام.
ممنونم از نظرتون ولی تلفن ثابت در سایت گذاشته شده.
در ضمن نماد اعتماد موقت ساماندهی هم در سایت گذاشته شده.
بابت لوگو هم صحیح میفرمایید باید ویرایش بشه.
در ضمن قالب پرتال کاربران همینجوری بمونه بهتره.
و اینکه چه عیبی داره که200مگابایت 200تومان باشه.
بعضی از هاستینگ ها 500مگابایت رو میدن3الی4هزار تومان.
اونوقت من میدم500تک تومانی مشکل داره.
و اینکه سایت دو ماه بیشتر نیست که ساخته شده و البته باید با این وضع در رنک خوبی نباشه.
و باز هم ممنونم از نظرتون.
اگر هاست های کم حجم مشکل داره بگید کلا حذفشون کنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanPardaz
ی سوال دارم
شما سرور از کجا داری برا این کار که هاست 5 گیگ رو ماهانه 5000ت میدی و 300مگ رو 300 تومن میدی یا بینهایت رو 12500ت ماهانه؟؟؟
سلام دوست عزیز نمایندگی دارم از شرکت آسمان آتش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davood_hostfast
با سلام.
ممنونم از نظرتون ولی تلفن ثابت در سایت گذاشته شده.
در ضمن نماد اعتماد موقت ساماندهی هم در سایت گذاشته شده.
بابت لوگو هم صحیح میفرمایید باید ویرایش بشه.
در ضمن قالب پرتال کاربران همینجوری بمونه بهتره.
و اینکه چه عیبی داره که200مگابایت 200تومان باشه.
بعضی از هاستینگ ها 500مگابایت رو میدن3الی4هزار تومان.
اونوقت من میدم500تک تومانی مشکل داره.
و اینکه سایت دو ماه بیشتر نیست که ساخته شده و البته باید با این وضع در رنک خوبی نباشه.
و باز هم ممنونم از نظرتون.
اگر هاست های کم حجم مشکل داره بگید کلا حذفشون کنم.
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز نمایندگی دارم از شرکت آسمان آتش.
=================================================
شما همین 200 مگ که میدین 200 تومن بصورت قسطی هم بتونید بهش اضافه کنید عالی تر میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
=================================================
شما همین 200 مگ که میدین 200 تومن بصورت قسطی هم بتونید بهش اضافه کنید عالی تر میشه
دوست عزیز شما بیا سفارش بده به شما رایگان میدم.چرا دلت میسوزه.
هر کدوم رو خواستی فقط بگو.برات میزنم.
حالا حالاها نیاز به تجربه دارید
ولی کاری که ما اول نکردیم و الان به اون نتیجه رسیدیم رو حداقل شما نکنین و از همین اول صداقت داشته باشین
نقل قول:
هاست فست ارائه دهنده ی پر سرعت ترین هاست در ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
حالا حالاها نیاز به تجربه دارید
ولی کاری که ما اول نکردیم و الان به اون نتیجه رسیدیم رو حداقل شما نکنین و از همین اول صداقت داشته باشین
دوست عزیز سرور هایی که داره این هاست ها رو اداره میکنهssNVMEهستن.
اگر در گوگل بزنید این نوع هارد ها دو برابر بقیه ی هارد ها سرعت دارن درسته.
پس کارم غیر قانونی نیست فقط باید نزنم ارائه دهنده ی پر سرعت ترین هاست.
شما اگر یک بار هاست بگیرید میفهمید الکی ننوشتم.
من باز هم ممنونم از نظرتون و از اینکه هم راهنمایی میکنید در این تالار و هم انتقاد.:x:x:x